- przychody - w górę
- zysk z działalności operacyjnej - w górę
- zysk netto - mega w górę
- zobowiązania - trochę mniejsze,
- wzrost zobowiązań długoterminowych a spadek krótkoterminowych - super
Siema. Na wyniki to zarazie się nie przełożyło. Ale pociesza mnie to, że idzie to w korytarzu bocznym. Czekamy tylko na następne wybicie i myślę ze następny przystanek to ok 25 zł.
Zobacz ile się wcześniej (II połowa 2010 - I polowa 2011) konsolidowało w tym przedziale cenowym 13-15 zł. Potem było wybicie dołem, wiec teraz trochę tez pewnie będziemy czekali na wyjście ponad 16 zł, ale warto czekać wg mnie
Moim zdaniem jest tu jakieś przekazywanie akcji na 14,75. Obroty ponad 200 000 a my prawie w miejscu. Jakie spółki jeszcze obserwujesz? Ja mam sporo w ERG, Hygienika, Sfinks a z NC Urlopy pl.
z akcji mam Mercor i teraz TPSA po tych spadkach, a w obserwowanych Boryszew, ale tutaj czekam na jeszcze troche nizej
Co do 14,75 - hmm, ktoś realizuje zyski - te 15k akcji to nie tak sporo, sam mam emc podobna ilość i trochę mnie kusi coś opchnąć, ale poniżej 20 zł nie sprzedaje
No właśnie, kto tak sypie po 14,75? Nie mam pojęcia, ale ktoś tez ładnie to kupuje.
Trochę już w tej cenie poszło, a gdyby nie taki stoper to bylibyśmy już ponad 16 zł. To nic - trzeba być cierpliwym przy tej spółce.
czy w tym tygodniu przebijamy 20 dychy!?
mysle ze duze szanse sa nawet na 25 .
jak pieknie dzis zasysali akcyjki,tylko kto?napewno nie ulica.wiec mysle ze bedzie gruuuuubo na tym papierku przypomne ze w 2007 to 30 dychy przebil :-)