W III kw. 2012 Zarząd przeprowadził udane emisje akcji serii F, G, I na łączną kwotę 3.202.056,00 zł. Środki zostały przeznaczone m.in. na wybudowanie urządzenia typu ATON MOS będący egzemplarzem testowym
Miniony kwartał to także zakończenie realizacji umów na sprzedaż urządzenia ATON MOS
spokojnie zanizanie przed odpalem, przeciez lokup zrobiony wiec spoko , 5 mln sztuk juz zaklepane przez falente, tylko kiedy to bedzie przydzielone i wszystko jasne, i w gore przed koncem lokupu buraczyka:))) i wtedy kosmo 6 złm atony -krotkofalowki beda szyly jak buleczki
Dnia 2012-11-14 o godz. 19:32 ~qqq napisał(a):
> spokojnie zanizanie przed odpalem, przeciez lokup zrobiony
> wiec spoko , 5 mln sztuk juz zaklepane przez falente,
> tylko kiedy to bedzie przydzielone i wszystko jasne, i w
> gore przed koncem lokupu buraczyka:))) i wtedy kosmo 6 złm
> atony -krotkofalowki beda szyly jak buleczki
A mozesz jasniej , co bym pojal? To moze wejde spowrotem?
Ja rozumiem, że czasem zdarzają się nagłe wydatki, problemy z płynnością itd i wtedy trzeba sprzedawać nie patrząc na cenę - bo innego wytłumaczenia niż powyższe dla sprzedawania po 0,99zł nie widzę. Co za jeleń się tego na takich poziomach pozbywa, przyznać się :) Jak wam wszystko jedno po ile, byle 'opuścić okręt', to zejdźcie jeszcze trochę, chętnie dobiorę...
emisja jest pewnie po 1 wiec czemu na rynku ma chodzic drozej , ale z drugiej strony to wyglada tak jak by emisji nie bylo , i czekaloby nas spore nurkowanie
Na Krynickim i EEX po 10% w górę mamy, swego czasu jedna i druga spółka miały okresy, że były zkorelowane z naszą... Swoją drogą z wyjściem z ATO czekałem, aż będę mógł za 1 akcję kupić 2 KRECa - to się doczekałem...
to cie pociesze bo ja tez , malo tego jeszcze i jak idiota ,nabrali mnie skurwysyny , czasem mam chec wziac pale i walnac w leb ,
cala ta spolka jest przywykla do tego ze rynek im daje pieniadze a oni je przejadaja , a jak nie ma pieniedzy np na pensje to sa zdziwieni i obrazeni , ale tego ich RB nauczyl przez lata i tak maja w glowach
a czemu rynek daje żryć tym innowatorom'' super technologi''
urosły im brzuszki , niech wpier...lają te kępki trawy które jeszcze są
bo jak spadnie śnieg to i jej braknie
A rynek cóz jak się wkurzy to te swoje cuda sprzedawać bedą w skupach
surowców wtórnych