To mam wielkie pragnienie, żeby się już objawił, bo zjechaliśmy w opary absurdu i ciężko rozdzielić prawdę od fikcji... Kto sypie takie ilości na takich poziomach??? Chyba nie nadążam za fabułą. :( A z pewnością mój plan inwestycyjny nie nadąża.
Ktoś ma sensowną teorię? ( "10groszowcy" proszeni o nieudzielanie się)
E tam - zaniżanie przed odpałem :DD odbierają akcje ze słabych rąk :D
A tak poważnie - mogą sypać Ci co wiedzą, że za chwile może być po 5gr. Albo po prostu ktoś sobie założył, że jak pęknie 0.2 to wali w rynek. A pamiętacie jak pakiety latały po 1.37?
coś mi się to mało realne wydaje choć oczywiście możliwe, gdyby jednak tak miało być to już by ktoś przecież kupował, po dzisiejszej sesji jednak uważam, że koledzy wypowiadający się na tym forum że nas ogołocili mieli rację !!, ja jednak myślałem że poziom 20 groszy będzie w jakimś stopniu trzymany i pilnowany przez rubicona jednak widzę ze tak się nie stało, szkoda że taką firmą z taką historią nikt się nie zainteresował, pozdrawiam
Dajmy szansę chłopcom z Rubiconu, ledwie kilka dni temu przejęli stery. W jednej chwili nie wyciągną kursu na nie wiadomo jakie poziomy.
Kto wyrzuca na tych poziomach ? Mnie sie wydaje, że to nie są przypadkowe transakcje, które mają wywołać efekt strachu i rezygnacji nawet od największych tutaj optymistów.
Zgadzam się ze Shrederem, że osiągneliśmy poziom absurdu. Smutne to, wiem.
cena jest taka jak by miała być upadłość,ale Rubikon będzie chciał zarobić,myślę że mało nas zostało z akcjami,ostatni sprzedają ponieważ granica bólu została przekroczona
Możliwe, że to bank , który dał kredyt Nowakowskiej wywala akcje (jeżeli taki brała), które także są zastawem. Jakąś cenę uważa za przekroczoną i tak to się robi. Nie wiem czy jej akcje, ale to by tak wyglądało.
Kolastyna to była marka !! a to badziewie pod nazwa Miraculum to gł@no nie spolka zarzadzana byla i nadal jest przez nieudacznikow ,az sie zes@a na 2 gr
Jak obserwowałem to mogę powiedzieć na 95 % , że to bank wywala bo tu nie chodzi o żadną cenę tylko, żeby to sprzedać. Wystarczy się usunąć z kupna i wszystko leci bo po 1 groszu też będzie sprzedawał, oczywiście jak ktoś wyżej tego nie skupi.