arkopolo jak mozesz sugerowac ewakuacje przy takiej stracie.... i to przed kilkoma istotnymi ifnormacjami, teraz w łeb biorą wszytskie Twoje wypowiedzi....
Nie zmienia to faktu,że dzisiaj znowu pod kreską raczej będzie.
A stosując się do powiedzenia "Tnij straty,a zyską pozwól rosnąć" to wyjście w tej sytuacji wcale może nie byłoby takie złe...
Strat jeszcze nie było ,więc nie było czego ciąć...Ale zastanawiam się do czego tu dojdzie,dzisiaj czy jutro,w najbliższych dniach.Bo w obecnej sytuacji to aż trudno coś mówić na przyszłość...
Jak ja kupowałem to nie było jeszcze kursu poniżej mojego zakupu.Później dobierałem jeszcze po 2,88 i narazie to jest mój maksymalny kurs.Ale też obawiam się czy tutaj da się jeszcze coś ugrac.
Nie wiem,ja brałem już po tym odbicu.A postów naprawdę nie chce mi się juz szukac bo troche tego było i nawet nie mam pojęcia gdzie to moze byc...Widzieliście Inventi?
Dnia 2012-11-14 o godz. 10:38 ~arkopolo07 napisał(a):
> Nie wiem,ja brałem już po tym odbicu.A postów naprawdę nie
> chce mi się juz szukac bo troche tego było i nawet nie mam
> pojęcia gdzie to moze byc...Widzieliście Inventi?
Widzisz pierdoło ,piszesz byle co w dużych ilościach i sam się w tym pogubiłeś.
Moja rada co do Inventi,bierz koniecznie po 1.30 po 330% podbiciu. Będziesz mógł szybko zastosować swoje złote zasady,aby ciąć straty .
Dnia 2012-11-14 o godz. 10:51 ~arkopolo07 napisał(a):
> Nie powiedziałem ,że chce kupować.Tylko chciałem pokazać
> ,bo chyba warto się przyjżeć dziubasku:)
Warto się przyjrzeć ????? Jak teraz poleci na łeb ???
Ty naprawdę lubisz hardcore !!!
Przyjrzałeś się dokładnie spółce,perspektywą,raporta bo chyba nie.Kurs jest w trendzie wzrostowym i narazie taki pozostanie po mojemu.
Łatwo teraz powiedzieć ,że jak wzrosło 330% to nie może wrosnąć dalej.Jak było za 200% to też tak było można powiedzieć.Oczywiście nie jest pewne ,że wzrosnie ale są poważne podstawy do tego. Sądzisz inaczej...ok,ja to szanuję ,więc Ty uszanuj moją myśl:)