• INFO Autor: ~ozu [217.96.82.*]
    NO TO MOŻE TO BĘDZIE TA ISKRA KTÓRA RUSZY POWERA
  • Re: INFO Autor: ~pawelkot [80.192.60.*]
    bardzo dobre info tak zwany game changer w spolce :)
  • Re: INFO Autor: ~igi [31.182.123.*]
    Zarząd Power Price S.A. z siedzibą w Warszawie informuje że zawarł umowę o współpracy z jedną z obecnych na rynku polskim instytucji finansowych. W ramach umowy Emitent będzie realizował dostawy towarów jakie znajdują się w ofercie platformy Power Price, w oparciu o wynegocjowane z dostawcami rabaty i oferty cenowe.

Dostawy dla klientów docelowych będą realizowane w ramach projektu, jaki przygotowywany jest przez w/w instytucję finansową, zaś Emitent będzie wyłącznym dostawcą art. biurowych w ramach projektu. Zapisy umowy uniemożliwiają podanie nazwy instytucji finansowej oraz szczegółów projektu.

Emitent uznał w/w umowę za istotną z uwagi na jej wpływ na sytuację gospodarczą, majątkową i finansową Emitenta oraz jego perspektywy rozwoju. Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect
  • Re: INFO Autor: ~Stefan [84.10.197.*]
    INFO ciekawe raport kiepski-cierpliwość mam ale jak w następnym kwartale wyjdą to zobaczę czy trzymać .
  • Re: INFO Autor: ~ozu [217.96.82.*]
    ja też nie wywalam swoich akcji ostatnia umowa może sprawić poprawę w wynikach po 4kwartale skoro spółka uznała ją za znaczącą 3 m-ce jeszcze można poczekać zresztą spółka obiecywała zysk dopiero w 2013 roku
    Nie ma co wywalac teraz akcji za dlugo czekalismy az sie tak wszystko zacznie ukladac.
    W nastepnym kwartale na pewno bedzie jeszcze mniejsza strata.
    Mnie cieszy fakt ze jak zdobyli jedna taka umowe to kwestia czasu i beda nastepne , trzeba poczekac az spirala sie nakreci. Ja zostaje z tym papierem przynajmniej na 5 lat
  • Re: INFO Autor: ~arek [83.4.126.*]
    skąd gościu ma tyle akcji i dlaczego chce sprzedać
    ciekawe czy zdejmie przed sesja
    witam jakby chciał sprzedać to by nie pokazywał myślę że gościu zbiera pokazuje jaki ma pakiet
    jakbym mial dostepne srodki akurat to bym wciagnal taki pakiet :)

i gdzie ten pakiet
  • Re: INFO Autor: ~cosiu [217.156.201.*]
    jaki to byl pakiet, bo nie widziałem :-)
    600 kilo :)
  • Re: INFO Autor: ~cosiu [217.156.201.*]
    Dnia 2012-11-15 o godz. 09:22 ~pawelkot napisał(a):
    > 600 kilo :)

A! to moje :)
[x]
PPRICE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać