od wielu miesiecy polecalem relpol to smiano sie ze.to mul..ze idm..itd.teraz jednak widac ze trzymanie dobrych tanich akcjii poplaca i co dziwne w mediach dalej zero o relpolu-a tymczasem trend wzrostowy przyspiesza.a ambroziak miesiacami kupowal b.tanio od geniuszy z idm i supernovy.mozemy im tylko pomachac/pozdro
rowniez za dywidende. Na średniej za akcje mam już ponad 65 % wiecej ale nie sprzedaje bo według mnie to nie jest przystanek końcowy ale początkowy. Interesuje mnie tylko kurs dwucyfrowy i nie z zerem jako drugim :)
Pozdrawiam
akcje relpolu notuja nowe maxy 8.3 zl.papier ewidentnie w hossie ale coraz wiecej anali go dostrzega i to b.nie dobrze.bo poziomtych panow jest zenujacy.np.taki mlody analek niejaki bugaj z dm bos kompromituje sie w ''parkiecie''.zaleca kupujacym akcje aby okreslili poziom strat na nich.przy takiej filzofii nikt akcjii by nie dotknal.ten pan zaleca stawianie b.krotkich stop=lossow.ciekawe jakby sie to skonczylo na relopu czy projrzemie.i ten mlody niedziwiedz z bos uczy gry na akcjach.nic dziwnego ze jego chlebodawca bank bos sa notuje nowe dna.wniosek jest jeden-sami wybierzcie dobre tanie i najlepiej nieznane spolki i malo plynne i trzymajcie akcje a takich durniow nie sluchajcie.
AT Akcje: Relpol
Tomasz Gessner - Dom Maklerski BDM
11 Grudnia 2012 7:20
Relpol - wczorajszy dzień pozostawia po sobie świecę o białym korpusie, który z kolei wpisuje się w zawężający układ zmienności z ostatnich trzech tygodni, w ramach którego na wykresie pojawia się struktura przypominająca trójkąt. W połączeniu z wcześniejszym impulsem wzrostowym może to sugerować, że jest to obecnie przystanek przed kontynuacją ruchu w górę, a więc i jednocześnie obowiązującego już od dłuższego czasu trendu.