To dopiero bomba !
W ogóle teraz już chyba nie ma wątpliwości, że zacznie się coś dziac... - skład RN robi wrażenie...
Ciekawe jak w tej sytuacji będzie wyglądac środowe Walne - chyba że je odwołają...
prezesem bezrobotny, wiceprezesem asystent, no to przynajmniej znamy kolejnośc w szeregu, rada rządzi. info o sprzedazy bomba. idą strategiczne zmiany, wlasciwie nie idą tylko pędzą z lekkością TGV. masterplan do 10, i niech no się tylko ujawni wodzu i niech powie: emisji nie bedzie, powiedzialem.
może każdy pisać co chce, to ja też
skład rady a w,nim sami prawnicy, sprzedaz wojciechowskiego, powołanie prezesa który raczej figurą nie jest i mielenie od dawna w okolicach 20gr z obrotem kilka razy po parę mln szt wskazują że mamy kogoś nowego.
tyle
a co bedzie dalej to zobaczymy, jak dla mnie szykuje się jednak przejęcie
RN żałosna, jak nie dzieci po 22 lata (chyba dobrze licze jak ktos ma pesel zaczynajacy sie od 90......), to gosciu co w CV podaje płeć....tylko pogratulować. Na szczęście to tylko zamiatacze na czas przejecia. Ale ich poziom nie nastraja pozytywnie przed info o nowym wlascicielu. Mam nadzieje, ze sie myle:-)
JRW zrobił niespodziankę i to nie małą. Ciekawe kto ma tyle akcji.
Chyba walne z 14.11 nie będzie przesunięte, a jak dojdzie do emisji to po 10gr.
Ciekawe kogo reprezentuje ta kancelaria;D