Jeszcze jedno jak będzie po dolcu to bedziecie cwa niaczki krzyczeć powrót na 12 zł itp gdzie byliście jak rosło pod opór 1,20 co k...wa nie napisałem że boczniak i akumulacja widziałeś patafianie boczniak bez wsparć i oporow !!!
Trzepiecie biednych przewalając na prawo i lewo nawet po 500 szt.
A jak wywali to będziecie drzeć ryje up up up gó...o wiedząc w czym rzecz.
Pisałes na innym wątku vrla. Masz jakieś informacje, otwarli fabrykę? Mieli we wrześniu to zrobić. Nie obawiasz sie, ze obsługa zadłużenia zniszczy ta firmę?? Zadłużenie 300 mln dolarów, a wartość księgowa 100 mln zł!!!! Czyli zadłużenie trzykrotnie przekracza wartość księgowa! Na co ta kasa poszła, czemu wartości księgowej nie zwiększyła??
Nowy nie zmaierzam dzielić się już niczym wkurzają mnie skoczkowie tworząc watki i udając znafców.
Aktywa- pisaliśmy o tym, był temat wyborów wygrane to jeden z plusów drugi trzeci i czwart po drodze ja widzę dwie czerwone linie 1,05 -1,77 pod drodze 1,21 już nie chce mi się gadać obserwuję i podziwiam wiesz co?
Tu już nie ma leszczy każdy kupił i zechce potrzymać a przesypki już co raz słabsze ten co przed chwilą wywalił kumplowi po 1,05 nie widzi wykresu i wolumenu to co robi na giełdzie skoro chciał tak szybko sprzedać może to zrobić bez problemu na 1,11
Ilu doradców się odzywa co nie kupili do 1 zł i co boli wykres i kończący się boczny co!
Paka
Wyniki w tym wszystkim to może 10% całości zagadnienia.