:) dodam że krol skacze z radosci, pieje z zachwytu, gębę ma od ucha do ucha, jego spółka najlepsza dzisiaj na gpw. Powiem więcej myśli że jest geniuszem a Patrowicz zaraz będzie mu buty czyścił. pokazał wszystkim jak się robi pompę +25 w jeden dzień!!!
Dobrze dank że napisałeś o sprzedaży częśći swojego pakietu bo tu kolega kom pisze co chwile że ktoś wciąż wywala akcje po 4 grosze a to nikt inny tylko my sami sprzedajemy ! Jedni tracą cierpliwość, drudzy potrzebują kasy a jeszcze inni liczą że odrobią gdzie indziej zawsze znajdzie się chętny do sprzedaży jak i do kupna !
jesli nie bedzie resplitu to tu moze byc juz tylko lepiej.
nie ma co sprzedawac w kazdym razie ja juz pozamiatalem. mam 210 tys. tego scierwa ze srednia po 29gr wiec jak nie sprzedalem do tej pory to po 4-5gr juz nie oddam, bo po co?
jestem w plecy tu 50tys zl. kupione za 60K jest warte teraz 10K a wiec co za roznica czy strace jeszcze kilka tysiecy wiecej lub mniej? jak i tak juz nic z tego nie zostalo..
a moze za jakis czas bedzie tu jakis drobny up i uda sie odzyskac choc czesc wrzuconego tu kapitalu. niech lezakuje. moze bedzie cos extra.