• wariacje na temat Autor: ~mis 12 [31.62.233.*]
    W jaki celu i po co RB dal taki komunikat?

1. bo jest niespelna rozumu i gdy niedlugo spolka oglosi upadlosc to nie bedzie mogl sprzedac
    2. posiada awersje do sprzedazy i nigdy nie sprzeda wiec co szkodzi dac komunikat
    3. taki jest warunek kogos kto chce wylozyc 5 mln i musial to zrobic
    4. ma tyle kasy , ze ma wszystko w du... i zrobil to na prosbe pani Hahaha
    5. chce oszukac rynek a i tak bedzie sprzedawac bo nie ma na chleb
    6. bo taka jest nowa moda i teraz bedziemy wszyscy slac takie komunikaty do spolki a kto da dluzszy termin ten wygra , nagroda , mozliwosc popelnieni sepuku na Mosie w Atonie
  • Re: wariacje na temat Autor: ~xyz [213.77.38.*]
    7. Chce uczciwie ostrzec, że 2 stycznia wypier.... wszystko na czczo i bez znieczulenia ale trzeba kombinować dalej
  • Re: wariacje na temat Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    7. bo od 2 stycznia chce rozpocząć MEGA sprzedaż akcji i jako dobry wuj daje nam znak żebyśmy ewakuowali się teraz a on sobie sprzeda po 70-60 groszy :)))

Ciekawe czy jak do spółki wpłynie nowa kasa z emisji to któraś umowa o której między słowami wspomina Gerg zostanie zrealizowana...
  • Re: wariacje na temat Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Gdyby było to ogłoszone przed ustaleniem ceny emisyjnej, można by to odczytać jako próbę walki RB z ekipą, która sama sobie sprzedaje akcje po 1zł tłumacząc się sytuacją na rynku. Podanie tego do wiadomości w tym momencie nieco mnie zaskoczyło, aczkolwiek daleki jestem od interpretowania tego bądź jako dowodu wciągnięcia go w grę czy też sygnalizowania ucieczki. Ot, kaprys :)
    No co ty Barczyk to szczwany lis niejednego akcjonariusza już na tej spółce wydymał :)
    To to ja wiem - ale co innego jak on dyma innych, a jak teraz sam, jako akcjonariusz, jest dymany
  • Re: wariacje na temat Autor: ~gucio [83.10.248.*]
    Jeśli Gerg miał racje to po emisji powinien być wysyp kontraktów więc zobaczymy.
    Wolałbym aby zamiast emisji był wysyp kontratków
  • Re: wariacje na temat Autor: ~qqq [83.23.186.*]
    ciekaw czy szmata odda dzisaj caly wczorajszy zysk, wcaleby sie nie zdiwił
  • Re: wariacje na temat Autor: ~mis 12 [31.62.233.*]
    zarty zartami ale naprawde ciekawa jest odpowiedz na pytanie , ja bym obstawial jako prawdopodobne punkty 3 i 4,

tylko ze przy pierwszym z nich mamy jakies szanse a przy drugim paciorek
    Trzeci, jakkolwiek możliwy, były dość dziwne - to raczej od nowego inwestora można oczekiwać lock-up, a nie dyktowania warunków dot. rozporządzania akcjami dotychczasowych akcjonariuszy... Taki lock-up do końca roku to i ja im mogę zagwarantować, tylko co z tego wyniknie? niewiele...
    Jeszcze jedno przemyślenie - może chodzić też o próbę podniesienia kursu, żeby oferta 1-1,1zł była atrakcyjna w stosunku do poziomów rynkowych - to przy założeniu, że ów 'inwestor' nie jest do końca pewien
  • Re: wariacje na temat Autor: ~mis 12 [31.62.233.*]
    nic sie nie dzieje bez przyczyny , a ja probuje tylko dociec , zawsze lepiej zrozumiec niz byc barankiem na ...
  • Re: wariacje na temat Autor: ~rynek [95.160.195.*]
    pan prezes wykonał gest ,powinni to zauważyć i docenić inni duzi akcjonariusze,niektórzy kupili akcje na górce i mają teraz sprzedawać?
  • Re: wariacje na temat Autor: ~mis 12 [37.225.195.*]
    z raportu : 3 mln zl poszly na testowy mos ktory sprzedaje sie 8 razy taniej , to jakas bajka albo wierutne klamstwo , tylko czy mozna tak na zywca klamac w raporcie?

w zwiazku z moim pkt 6 to pomylka
    to Pani hihahi bedzie pelnila sepuku na Mosie w Atonie ,
    chce byc zaproszony i dostac podobne kartki do oceny jak na zawodach lyzwiarskich
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.