no to sobie Rubicony narobiły... teraz Mirka to jeździec bez głowy. W którym kierunku to pójdzie???? who know...? Dziewczyny widać mają jaja skoro nie zrezygnowały same.
Dnia 2012-11-09 o godz. 11:38 ~Ogon napisał(a):
> no to sobie Rubicony narobiły... teraz Mirka to jeździec
> bez głowy. W którym kierunku to pójdzie???? who know...?
> Dziewczyny widać mają jaja skoro nie zrezygnowały same.
---------------------------------------------------------------------------------
Trafne określenie - "jęździec bez głowy"....!
oby tylko ten jężdziec nie przekształcił sie w "małpę z brzytwą"...
a ja uważam że to jeden z lepszych ruchów, miały Panie czas na to żeby pokazać że coś zrobiły, jesli się udało to ja sie pytam dlaczego kurs nie wzrósł? Teraz stery przejmuja fundusze bo mają dość patrzeć na to jak nic się nie dzieje. Widać, że Rubicon też nie ma ochoty tracić i będzie chciał zrobić wszystko żeby zarobić na tych akcjach i obligacjach, i ja też trzymam kciuki żeby im się udało. Czas zatem aby był dobry sternik i miał za sobą poparcie. Jakis powód odwołania przecież musiał być nie sądzicie? Ja uważam że teraz to już będzie tylko dobrze:) ps jak nie upadniemy
Szkoda, że nikt z zabierających głos w tej sprawie, nie argumentuje racjonalnie swojego zdania. Otóż odwołanie zarządu jest konsekwencją działań i decyzji finansowych oraz strategicznych. Wystarczy spojrzeć na wyniki finansowe, opublikowane dzisiaj. Wzrost sprzedaży okupiony jest pogorszeniem rentowności a przede wszystkim ten dramatyczny wzrost zobowiązań. Rada nadzorcza zapewne znała wcześniej wyniki i logiczną konsekwencją jest stanowcza decyzja personalna. Rubicon już pokazał, że potrafi skutecznie zrestrukturyzować spółki. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie podobnie. Jedno jest pewne, zrobią wszystko aby kurs pociągnąć powyżej 0,30
czyżby Rubicon nie zauważył, że Mirka już przeszła restrukturyzację?... i potrzebuje tylko kasy na obrót. Aż takimi idiotami to chyba nie są... decyzje niezrozumiałe!. Dzisiejszy artykuł w PB pod tytułem murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść definiuje wszystko.Jak mają kasę na obrót to git, jak nie mają to mamy problem....;-(
Dnia 2012-11-09 o godz. 21:22 ~Ogon napisał(a):
> czyżby Rubicon nie zauważył, że Mirka już przeszła
> restrukturyzację?... i potrzebuje tylko kasy na obrót.
> Aż takimi idiotami to chyba nie są... decyzje
> niezrozumiałe!. Dzisiejszy artykuł w PB pod tytułem murzyn
> zrobił swoje, murzyn może odejść definiuje wszystko.Jak
> mają kasę na obrót to git, jak nie mają to mamy
> problem....;-(
w parkiecie o takich ostatnio pisali; BOMI, DSS, PBG, HBP itp
Dnia 2012-11-09 o godz. 17:49 ~mh1 napisał(a):
> Szkoda, że nikt z zabierających głos w tej sprawie, nie
> argumentuje racjonalnie swojego zdania. Otóż odwołanie
> zarządu jest konsekwencją działań i decyzji finansowych
> oraz strategicznych. Wystarczy spojrzeć na wyniki
> finansowe, opublikowane dzisiaj. Wzrost sprzedaży okupiony
> jest pogorszeniem rentowności a przede wszystkim ten
> dramatyczny wzrost zobowiązań. Rada nadzorcza zapewne znała
> wcześniej wyniki i logiczną konsekwencją jest stanowcza
> decyzja personalna. Rubicon już pokazał, że potrafi
> skutecznie zrestrukturyzować spółki. Miejmy nadzieję, że
> tym razem będzie podobnie. Jedno jest pewne, zrobią
> wszystko aby kurs pociągnąć powyżej 0,30
no i gdzie te 30 groszy?...... ciekawe jak im idzie działanie według pierwszych dwóch kopert ( zwal wszystko na poprzedników, ogłoś restrukturyzację) ???.... a najważniejsze pytanie kiedy otworzą trzecią? w styczniu, w lutym...? jak obstawiacie
Dnia 2012-11-09 o godz. 15:13 ~inwestor napisał(a):
> a ja uważam że to jeden z lepszych ruchów, miały Panie czas
> na to żeby pokazać że coś zrobiły, jesli się udało to ja
> sie pytam dlaczego kurs nie wzrósł? Teraz stery przejmuja
> fundusze bo mają dość patrzeć na to jak nic się nie dzieje.
> Widać, że Rubicon też nie ma ochoty tracić i będzie chciał
> zrobić wszystko żeby zarobić na tych akcjach i obligacjach,
> i ja też trzymam kciuki żeby im się udało. Czas zatem aby
> był dobry sternik i miał za sobą poparcie. Jakis powód
> odwołania przecież musiał być nie sądzicie? Ja uważam że
> teraz to już będzie tylko dobrze:) ps jak nie upadniemy
Gdzie teraz jestes inwestorze??? Sternik którego wybrała RN chyba nie potrafi trzymać kursu i chyba nie zna celu skoro nie potrafi podać współrzednych ( planowanych wyników). A miało byc tak pięknie.??? Bedzie piękna katastrofa.
no niestety co się stało to się już nie odstanie i pozostało modlić się, żeby te zmiany wyszły na lepsze a nie na gorsze.
Życzę wszystkim dużych zysków w 2013r.