• Komunikat nie buduje! Autor: ~Mmm [77.112.46.*]
    Coś chyba jest nie za bardzo w spółce jeżeli fundusz wywala na oślep na sesji.
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~Mmm [77.112.46.*]
    Jw
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~wwwwww [37.209.132.*]
    fundusz jak piszesz wywalał na oślep nie dla ulicy bo tyle ulica by nie zebrała

to była przewalanka na słupy bądz tez do duzego akcjonariusza

jesli wziol to duzy to jutro powinno byc info

jesli słupy to dobry znak na wejscie na gpw ( patrz ff) trzeba zwiekszyc przed wejsciem na gpw

pozdrawiam

wwwwww
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~opennet [89.69.126.*]
    nie na oślep, nie na oślep.
    dobrze przemyślany ruch .
    takie praktyki są widoczne na mało płynntm rynku .
    muszę się przyznać ,że dopiero teraz zaczynam być czujny bo rzeczywiście szykuje się przejście na rynek główny i cena na pewno będzie wyższa nawet jeśli szykują emisję pod zwiększenie kapitalizacji
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~1973 [77.115.91.*]
    Teorie słupów były na Fachowcach jak spadało z 1,20 i na NOvAI- jak Bartel sprzedawał po 0,26 dokąd zjechali Fachowcy na 0,13 a novai na 0,07
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~Majster [89.73.120.*]
    nie porownuj gniota do powaznych spolek
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~wiochmen [95.40.2.*]
    To je świetna Firma mówię ci Zbychu. Je to je zarombisty papier lepszy od Velveta po nim jeszcze bardziej bydzie cie tyłek gryz z czerwoności.
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~man [62.233.239.*]
    Astro, ktore ma malutki ff i staralo sie przejsc na rynek glowny, otrzymalo odmowna decyzje od Zarzadu Gieldy z informacja, ze musza zwiekszyc ff do odpowiedniego poziomu. Wlasciciel. p. Krajewski nie chce robic nowej emisji i stopniowo powolutku wypuszcza w rynek akcje. A akcje wahaja sie wokol 3 zl od dluzszego czasu. Nie wiadomo, moze tutaj jest podobna sytuacja, gdyz zapowiadali, ze nowej emisji nie bedzie. Moze w ten sposob zwiekszaja ff. Dowiemy sie lada dzien.
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~wwwwww [151.248.32.*]
    to samo pisze i probuje w bic do głowy ze dzisiejsza wiadomosc jest bardzo dobra

zwiekszamy ff do wejscia na gpw

pozdrawiam

wwwwwwww
  • Re: Komunikat nie buduje! Autor: ~samarytanin [89.77.83.*]
    Wymagany do wejścia na GPW minimalny ff to 15%. Tutaj jest 23%. Drugi warunek który musi spełniać ff to minimum 100 000 szt akcji o wartości 4 000 000 zł. Ten warunek nie jest spełniony. Po sprzedaży wszystkich akcji przez Sequoia ich ilość w wolnym obrocie będzie wynosiła 945 500 szt. Aby wartość spełniała warunek wejścia na GPW (4 000 000 zł) cena akcji powinna wynosić 4 zł z małym haczykiem.

I jeszcze sprostowanie do kapitalizacji.
    "W przypadku gdy akcje objęte wnioskiem o dopuszczenie:są notowane na innym rynku regulowanym lub w alternatywnym systemie obrotu, wartość, o której mowa w ust. 2 pkt 1 (czyli wspomniane 48 000 000 zł kapitalizacji) ustala się na podstawie średniego kursu tych akcji w alternatywnym systemie obrotu, z ostatnich 3 miesięcy poprzedzających dzień złożenia wniosku o dopuszczenie" - cytat z regulaminu GPW..

Czyli przy obecnej cenie akcji wymieniane wielokrotnie na tym forum ok. 19 zł za akcję musiałoby utrzymać się przez 3 miesiące, żeby warunek kapitalizacji był spełniony. Ew., puszczając wodze fantazji, przez miesiąc ok. 57 zł a przez pozostałe dwa 2 zł. Ale tego ostatniego wariantu nie traktuję poważnie.
    Wydmuchy wszystkich krajów łączmy się - Sobol wpuści nos .
    mam zapytanie ,bo moja babcia handluje cebulą na targu to tyż by chcioła wleżć na te GPW
    i już że Sobolem ugodołem bo interes idzia zarombiście. Wchodzita bo robita emisju dla wos po taniosze.
  • zdemaskowano 1973 Autor: ~daniel [217.172.238.*]
    Dnia 2012-11-12 o godz. 20:36 ~wiochmen napisał(a):
    > mam zapytanie ,bo moja babcia handluje cebulą na targu to
    > tyż by chcioła wleżć na te GPW
    i już że Sobolem ugodołem bo
    > interes idzia zarombiście. Wchodzita bo robita emisju dla
    > wos po taniosze.

no "wiochmenie" z roku 1973, zdemaskowano CIę. nawet nie masz 2 kompów z dojściem do netu, zostałes dawno w tyle, wiadomo dlaczego, jestes juz drugie pokolenie giełdowe, które tak jak ja próbuje się odnaleźć...wiadomo, że nie masz już kafejki internetowej, z której mogłes strzelić drugiego nika- bo dawno je zamkneli, masz jedno łacze w domu, za które płaci szanowna Mama i Ona czeka kiedy jej zwrócisz,....to nie w porządku jest pisać dla swej radości, tym bardziej gdy brak w tym merytorycznych wartości...piszesz warzywniak itd...uważasz że to w porządku? inaczej jesli to jest warzywniak, to dlacsego Ty rekin jesteś JAroszem, pytam się? dlaczego?
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.