wiedz tez ze jest wytoczone postepowanie przeciw FONowi za niedoszla emisje z 2007 roku i KNF oraz GPW beda sie wypowiadac w tej sprawie przed sadem
jezeli FON zostanie udupiony to don P musi wysuplac prawie 4mln zl + odsetki
mysle ze to juz niedlugo sie dopelni ze spolki po kolei wyleca z GPW czy NC a don P dostanie na koncu zakaz gry na gieldzie albo pojdzie do puchy jezeli mu udowodnia manipulacje
zakładam, że masz rodzinę i znajomych, zakładam że czesto się róznisz opinią zwlaszcza wobec starszych, nawet gdy masz uzasadnienie, jest CI ciężko o tym wypowiedzieć, denerwujesz sie jeszcze bardziej, trzymasz to w głowie, tesknisz za wygłupami a tu takie problemy. nigdy juz nie bedziesz taki mlody, zawsze juz bedziesz tylko starszy, mowę Tobie wówczas odbiera, nie masz argumentów pomimo tego, że wiesz co chciałes powiedzieć w ważnej sprawie. wtedy milczysz i nie masz odwagi im sie sprzeciwic nawet słowem zwykłym "NIE NIE ZGADZAM SIE"..... jesli tu znalazles swą odwagę zaprzaszam na kurację.... na pewno rozwiązę Twój problem, pozdrawiam
Pieprzysz:) A nieuctwa dowodzi fakt, że... cham pisze się przez ceeee....... haaaa... . :)))
Cham chłopcze. I tyle. NIC się nie zgadza z tego ci wypociłeś. Guzik mnie obchodzi co myślisz:) Ale poczytaj, może coś zrozumiesz jeśli potrafisz. Podaję link do dość dobrego forum dla myślących ludzi. Jak niektórym zapali się przysłowiowa "czerwona lampka", może uratują troszkę pieniędzy.
Poczytaj Chłopcze e zrozumieniem jeśli... potrafisz. Niektórzy inwestorzy chętnie poczytają. Przeanalizuj - jeśli oczywiście potrafisz.... .
Wszyscy będziemy już jedynie STARSI:) Lubię to:) A problemy ma raczej ten, kto inwestuje bez sensu i wiedzy o spółce, w którą inwestuje:) Zakładaj co chcesz - Twoje założenia, Twój problem:) Moje założenia są inne:)))
Zawsze potrafię uzasadnić swoje zdanie. Ale.... zastanawiam się, czy Ty Chłopcze już dostrzegłeś, że się ośmieszyłeś i że większość normalnych ludzi czytających to forum to widzi?;))))
Nie che mi się z Tobą gadać - nie ten poziom.
To, czy mi ktoś odpowiada, czy nie - nie zmienia sytuacji spółki. :))) Pisz dalej o jakichś "lekach", które wymyślił Twój chory chyba umysł Kolego. Jak będzie ci po tym lepiej ... pisz. :))) Tak.... będzie dobrze:)))
Ale napisz też coś KONKRETNIE. O spółce. Bo ośmieszaniem się jej nie dźwigniesz. Nie wiem ile tu straciłeś (oby nic), ale NIKT nie chce tknąć tego łajna.
A teraz nieco konkretniej:
dzień 01 08 2013r., spółka Urlopy:
obrót: 0
ilość sprzedanych akcji: 0
Ilość chętnych do zakupu akcji za 2 grosze - 11 :))): 452 097 akcji chcą kupić (za dwa grosze, czyli ludzie chcą kupić akcji w tej cenie za 9041zł i 94 grosze - i to "aż 11 osób:)))
Ilość chętnych na kupno po 1 groszu - 7 :))) 774 000 akcji chcą kupić (za jeden grosz, czyli ludzie chcą kupić akcji w tej cenie za.. hahahaha: 7740 zł. "Niesamowity popyt":))))))
A sprzedaż?: ilość chętnych do sprzedaży po:
3 gr: 545 875 = 16376,25zł
4 gr: 2 629 299 = 105171,96zł
5 gr: 8 239 795 = 411989,75zł
6 gr: 3 120 901 = 187254,06zł
7 gr: 433 403 = 30338,21zł
godzina 23:00 - źródło: http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=5267,
porównaj te dane chłopie i nie ośmieszaj się więcej pisząc o wymyślonych lekach. :)))) Bo wszyscy to widzą.
Jak Ci z tym lepiej - pisz. Ale merytorycznie:
Obrót zerowy, płynność także, podaż-MIAŻDŻĄCA, a Twój poziom umysłowy Kolego, mhm.... ocenią ci, co czytają co napisałeś bez sensu:)))