• BGE Autor: ~jurek [61.91.40.*]
    no to masz co chciales

http://gielda.wp.pl/kat,36996,title,BGE-SA-Zawiadomienie-o-transakcjach-na-akcjach-Spolki-w-zwiazku-z-art-160-ustawy-o-obrocie-in,wid,15068547,wiadomosc.html

pozdrawiam!!!!!!!!!!
  • Re: BGE Autor: ~awe [83.4.186.*]
    jeszcze nam powiedz, że to twoje :-D
  • Re: BGE Autor: ~olek123 [178.235.187.*]
    wiesz co Jurek, jak jesteś na forum to jest i lepsze samopoczucie, a takich jak awe nie bierz pod uwagę, dziecinada
  • Re: BGE Autor: ~awe [83.29.123.*]
    tak olek vel jurek, sam poklepuj się po plecach. Co za burak :-D
  • Re: BGE Autor: ~ronia [178.42.155.*]
    oj zal ale chyba juz ne odkupe po 1.15 a wyleszczylem z 5tys aszkoda gadac
  • Re: BGE Autor: ~LynxG [78.8.66.*]
    Ze średniej ceny wynika, że transakcje zawarte niedawno już po infach i wybiciu a nie przy cenach groszowych.
    Jedyne co mnie cieszy, to że osoby mające bliższy dostęp do informacji nie wahają się kupować przy takich cenach. A co to oznacza to każdy się domyśla.
  • Re: BGE Autor: ~Alina [83.10.136.*]
    Dokładnie tak!
    Do tego bardzo podoba mi się taki pozytywny rodzaj stabilizacji, konsekwencji w przypadku tej spółki. Jeśli prześledzicie sobie wypowiedzi Prezesa począwszy od debiutu, poprzez wywiady z Panem Prezesem w różnych mediach, i jeśli zestawicie to sobie z raportami spółki, to wyłania się taki ciekawy obrazek ;) Taaak, tak bym to nazwała ;) Pozytywny Rodzaj Stabilizacji ;)
    PRS
    SRP
    NDR ;)
  • Re: BGE Autor: ~Pin [188.127.11.*]
    Średnia podobna do mojej. Ciekawie. Powinno być w takim razie do góry i to pewnie niedługo już.
  • Re: BGE Autor: ~mms [89.69.44.*]
    no pięknie...ale jak to ja mam małe ale...
    miało być przekroczenie 5% - to daje większą pewność, że nie będzie sypania, po drugie jeśli to Twoje znaczy się, że część sprzedałeś bo czy przypadkiem nie posiadałeś 300-310k akcji? ;)

ale info jak najbardziej tak czy siak pozytywne - powinno już dać impuls do wzrostów a za chwile pewnie o mega przychodach;)
  • Re: BGE Autor: ~Gruszka [87.204.109.*]
    Nikt nie przekroczyl 5% ,tylko ktos kupil,a poinformowac musiano ,bo chodzi o ''osobę powiązaną z członkiem Rady Nadzorczej Emitenta, w sprawie dokonanych przez nią transakcji nabycia akcji'' .Zaden jurek tego nie kupil ,dajcie spokoj z jakis mitomanem
  • Re: BGE Autor: ~mms [83.11.132.*]
    no to powiedz mi skąd ten gość wszystko wie?? musi mieć kogoś w spółce...

a czy ktoś wie kiedy info o przychodach?! zawsze były na początku miesiąca...chyba, że jeszcze zliczają:P
  • Re: BGE Autor: ~awe [83.12.104.*]
    zapytaj jurka :)
  • Re: BGE Autor: ~asad [193.200.215.*]
    będzie koło 15
    Jak wroci z roboty
  • Re: BGE Autor: ~awe [83.12.104.*]
    dobre :)
    Pewno jeszcze fedruje na szychcie w Ziemowicie. :D
    jurek ogorek ,kielbasa i sznurek :):):)
  • Re: BGE Autor: ~asad [193.200.215.*]
    skoro ktosik wazny kupił po 1,43, to nie sprzeda tego szybko. a napewno 10 proc go nie zaspokaja. po kolejnych infach będzie 2 zł w tym roku
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.