Ze średniej ceny wynika, że transakcje zawarte niedawno już po infach i wybiciu a nie przy cenach groszowych.
Jedyne co mnie cieszy, to że osoby mające bliższy dostęp do informacji nie wahają się kupować przy takich cenach. A co to oznacza to każdy się domyśla.
Dokładnie tak!
Do tego bardzo podoba mi się taki pozytywny rodzaj stabilizacji, konsekwencji w przypadku tej spółki. Jeśli prześledzicie sobie wypowiedzi Prezesa począwszy od debiutu, poprzez wywiady z Panem Prezesem w różnych mediach, i jeśli zestawicie to sobie z raportami spółki, to wyłania się taki ciekawy obrazek ;) Taaak, tak bym to nazwała ;) Pozytywny Rodzaj Stabilizacji ;)
PRS
SRP
NDR ;)
no pięknie...ale jak to ja mam małe ale...
miało być przekroczenie 5% - to daje większą pewność, że nie będzie sypania, po drugie jeśli to Twoje znaczy się, że część sprzedałeś bo czy przypadkiem nie posiadałeś 300-310k akcji? ;)
ale info jak najbardziej tak czy siak pozytywne - powinno już dać impuls do wzrostów a za chwile pewnie o mega przychodach;)
Nikt nie przekroczyl 5% ,tylko ktos kupil,a poinformowac musiano ,bo chodzi o ''osobę powiązaną z członkiem Rady Nadzorczej Emitenta, w sprawie dokonanych przez nią transakcji nabycia akcji'' .Zaden jurek tego nie kupil ,dajcie spokoj z jakis mitomanem