• 4 powody dlaczego teraz kupywać PROXY'ad Autor: ~italcar [83.5.251.*]
    Bo:

1) Spółka do siebie zniechęciła duzo ludzi po ostatnich spadkach które nie miały zbytnio poparcia. Co za tym idzie jest odleszczona w mocnych rękach.
    2) Bardzo duży wolumen w samym dołeczu. Przypadek? jakiś debil wyłożył kupe kasy żeby stracić?
    3) Spółka z produktem jedynym w swoim rodzaju, już aktywna na rynkach zagranicznych (Wielka Brytania)
    4) Bo weszła spekuła która wywinduje kurs w kosmos. WG mnie realne sa poziomy 0,8-1 zł przy aktualnej cenie dajacej megaaaaaaaaaa zysk.

Róbcie jak chcecie, pamietajcie że to NC i tutaj kosmos czesto jest widoczny :) Na Proie spadki mamy za sobą!

Kto sie zgadza ręka do góry
  • Re: 4 powody dlaczego teraz kupywać PROXY'ad Autor: ~andrzej [46.112.205.*]
    co ciekawe, kupowan akcje poki co nie wracaja do arkusza i nie sa odrazu wyrzucane po grosz wiecej, co moze dobrze wrozyc. Jak narazie widac ze zakupow dokonuje kilku inwestorow, ulica sie jeszcze nie zleciala, bo byl lataly pakiety po kilka k, a tak to jest ladnie zasysane odrazu calosc po lewej. CIekawe co sie nam z tego rozwinie, ale wciaz trzeba sie liczyc z powrotem na 6 gr
  • Re: 4 powody dlaczego teraz kupywać PROXY'ad Autor: ~Investor [89.76.67.*]
    Zdecydowaniemjestem za 1wszym przedmowca...pxy odbije sie na 100 % ja wierze ze niebawem bedzie 20 groszy,komunikaty nastapia,bedzie dobrze.
    Mam spory pakiet wiec bedzie cool!
  • Re: 4 powody dlaczego teraz kupywać PROXY'ad Autor: ~raf [85.26.235.*]
    podzielam Wasze zdanie
  • Re: 4 powody dlaczego teraz kupywać PROXY'ad Autor: ~as [89.228.23.*]
    sygnał KUPNA na 0.08 był >teoretycznie minimum na SK 100 !!! ZDROWIA !!!
[x]
PROXYAD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.