Użyłem słowa du>:> (czyli zaszyfrowanego) i zostałem usunięty z forum,słowo to pada co chwile na filmie Kiepski co parę minut bez zagłuszania ,a tutatj jakiś pierdoła świętojebliwy chce być swiętszy od papieża,niech się osioł zapisze do kółka różańcowego,a nie psuje tutaj ludzim nerwy i w prowadza cenzurę taką która największym komunistom się nie śniła.
Teraz tutaj du>> szklę (piszę śzyfrem bo moderator bardzo uczuciowy i usuwa słowa rozpoczynające się na d,)ale dzisiaj przeprowadziłem z nin szkolenie i jest bardziej łagodny,więc jak widzisz mam tutaj kupe roboty,,kupiłaś już trochę westy,czy tylko z miłości łazisz za mną?
nis znow bedziesz pier...ił o kupach i krwistych klocach jak ostatnio smrodzileś na ursusie teraz tu przylazłeś zaśmiecać forum widze że kolejnej spólki trzeba cie bedzie przegnac chyba ze zmadrzałeś
300% do stycznia tego nie wiesz ani ja ani ty teoretycznie kurs powinien przebić te 1,80 i w korekcyjnych ruchach piąć się wyżej ile w styczniu , marcu tego nie wiemy jedn jest pewne grubo , czytałem wypowiedź forumowicza chce wejść pow 1,20 to typowy tecnik wie że wtedy ma zagwarantowane wzrosty i to jest przyczyna trzymania kursu.
Ten tydzień zakończenie na poziomie powyżej 1,20 taką mam nadzieję i łatwiej kupić 3mnl akcji po 1,20 niż po 1,50 stąd te blokady.
Witam wszystkich moim zdaniem blokada kursu będzie na 1,20-1,21 gdyż czas upływa i papier jest chetnie skupowany w profesjonalny sposób myslę żę to zauważyliście.
Januszu poziom 1,20 będzie utrzymywany za wszelką cenę po przebiciu ostry up i nie widzę przeszkód. Dziś opory ustawione na 1,20 1,19 aby odstraszyć tych co zwlekali z zakupami do ostatniej chwili.
Moja analiza 1,25 w piątek to max wyżej nie puszczą.
a to chyba takie myślenie życzeniowe...to giełda otawrcie z korektą i poziom 1,20 znika,jeżeli ktos zakłada ,ze wchodzi przy 1,20 ,,,tu cierpliwi zarobią,a ci co graja na krótko niech sie pocą by wyrwac parę groszy,tylko nikt nie zagwarantuje im,że jutro czy po jutrze będą łapać westę na tych samych poziomach...pozdrawiam
tak masz racje
do 1.19 mamy 10k
1.19 ponad 50k
i 1.20 ok 45k
dół na 1.08
według mnie to jasny sygnał że będą blokować bo automatycznie dokładane jest jak ubywa.
chyba że ktoś wczoraj w totka wygrał to nawet ING go nie zatrzyma hehe:)
Ja uważam że postoimy na 1,15 gdyż czekają aż ktoś się znudzi , powinny być krwawe zrzuty w lewo i wtedy czystka do ,1,20 kiedy nie wiem ja załozyłem sobie 1/2 środków do marca /kwietnia reszta za rok pomyslę inaczej można będzie żalować jak zechcą powrócić do ceny wyjscia.
nie wiem kto tym kursem steruje ale byla szansa na konsolidacje 1.20-1.30 i jazda wyzej a tak sternik zwalil kurs i zniechecil kupujacych bo jest wielka niewiadoma...
nikt nie chce tknąc papieru co widac po obrotach - chyba, ze ma tak byc.
duuupa nie sternik... chyba jakis stazysta ma ta spolke pod opieką :-)
Wtedy był za duży szum trzeba by było jechać mocno w górę aby wybrać michę a tak ostry zjazd i na spokój obroty nie zawsze będa tu duże ale sypnąć 288 aby wykres był mało czytelny to może ten stażysta - prawda ??
Zostawmy to w spokoju a urośnie bo musi w Rosji i na Ukrainie nastroje dobre po wyborach w USA pójdzie kasa w inwestycje a tak niby rynki czekały na mormona ale nie do końca.
Dnia 2012-11-07 o godz. 13:49 ~Janusz napisał(a):
> I kto kupuje ?
.. z w miarę porządnej spółki można zrobić denata.... z porządnego człowieka zrobić pośmiewisko.... tu ma to miejsce.... szulernia za przyzwoleniem KNF.....
następnymi po rycerzach Patrowicza powinni być manipulatorzy Westy
Ludzie, ludzie, ludzie, jestem tu od miesiąca czy jakoś tak i każdego dnia czytam wasze wypowiedzi i tak się zastanawiam dlaczego wy się tak przejmujecie każdym ruchem o te parę groszy, wszystkim zachciało się szybkich pieniędzy, sprzedajcie od razu co macie albo czekajcie cierpliwie i w spokoju - niech robią co mają zrobić i tyle!
I dla tego ja spoglądam ze spokojem i nie zamierzam liczyć każdej sesji , wczoraj mozna było podciągnąć i podciągneli dzisiaj jak USA krwawi europa na rozdrożu jak można uwalić uwalili co w tym dziwnego na solidne profity mamy czekać a nie się pchlić z sesji na sesję.
Do kosza akcji nie wyrzucają tylko ktoś to kupuje na wyższych poziomach poprzednia korekta 1,05 dzisiaj mam nadzieję zamkną 1,09 aby swieczki pasowały.
Jak rośnie euforyczne wpisy spada co nie mówiłem ..........Nie biadolić jak się krew leje zajmować pozycje.