Tracisz ENERGIĘ na pisanie o spadkach , ten papier skazany jest na SUKCES . Mieli się od dłuższego czasu ( nikt z głównych nie sprzedał ) i tylko czekać jak odpali do góry
czesc syfik vel wisniewski.inwestycje vel niezorientowany............itd
pigulki juz nie pomagaja?
chyba najwyzszy czas zmienic dawke :))))))))))))))))))
Dnia 2012-11-06 o godz. 14:25 ~RAFI napisał(a):
> nie pitol tylko zasysaj tanie akcje
Glupi jestes... Dla ciebie tanie bo o małym nominale.... Ale kazdy grosz to masz az 10% wpierdziel.... Przekonali sie o tym ci co widzieli dolek na 21gr....Maja 50% wdupu.... Ta spilka to mina.... Nic nie spada tak szybko i mocno jak bankrut....
Jak nie zobacze w najbliższym czasie komunikatu o sprzedaży dużego pakietu akcji przez głównych akcjonariuszy i jak wyniki będą dobre to nawet po 1 zł swoich akcji nie sprzedam .
Uwaga!!! ryszard jest oplacany przez tych co chca uplynnic walor... Ma tu sprawiac wrazenie ze kupowanie da zysk...Tymczasem wychodzi gruby i karmi ulice....
Nie dac sie nagonic dla najemnika!!!
on nie ma akcji i dziala na zlecenie!!!
dokładnie-- c2a ma prawdopodobnie brak płynności i dlatego chyli się ku upadkowi to widać gołym okiem a ulica jak zwykle snuje teorie spiskowe ANIU JAK TAM TWOJE ZŁUDZENIA?
Doplacam do kazdego posta aby uchronic leszczykow przed FALSZYWYM prorokiem ryszardem...!!!!
Nie mam w tym zadnego interesu...Nie mialem, nie mam i miec nie chce tej wydmuszki....Ale w przeciwienstwie do imbecyli chodzacych po ulicach i siedzacych na internecie mam wysoki iloraz inteligencji i misje spoleczna w ktorej czynienie dobra uwazam za nadrzedna zasade zyciowa....Innymi slowy walcze z tym abyscie nie zostali dziadami przez najemnikow, spekulantow i zwyklych zlodzieii....
ryszard to platny klakier ktory namawia do kupowania smieciucha...!!!
Re: WZROST Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
Witam o poranku ;-) Dziś ustawiłem się na 0,09 zł. Pozdrawiam "groszołapów", którzy w przeciwieństwie do niektórych zarabiają. Ale ja się nie znam na inwestowaniu i nie chcę zarobić miliona procent ;-)))
Przyjąłbym twoja obietnicę ze spokojem w jednym przypadku , gdybyś miał choć trochę pojęcia o giełdzie . Tobie bedzie mało nawet wtedy gdy będzie kosztować 2 gr . Otóż wcześniej bedzie po 30 gr . Powiem ci jeszcze jedno nie interesuja mnie twoje opinie , dlatego że wiem po ile będzie ten papier . Jedyna przeszkoda która może zakócić wzrost to masowe wyrzuty akcji . Jak do tej pory nie ma żadnego infa na ten temat i nie będzie . Grają sobie w kulki ( mała spółdzielnia ) z biednymi inwestorkami bez pojęcia
Dnia 2012-11-07 o godz. 10:40 ~ryszard napisał(a):
> Przyjąłbym twoja obietnicę ze spokojem w jednym przypadku ,
> gdybyś miał choć trochę pojęcia o giełdzie . Tobie bedzie
> mało nawet wtedy gdy będzie kosztować 2 gr . Otóż wcześniej
> bedzie po 30 gr . Powiem ci jeszcze jedno nie interesuja
> mnie twoje opinie , dlatego że wiem po ile będzie ten
> papier . Jedyna przeszkoda która może zakócić wzrost to
> masowe wyrzuty akcji . Jak do tej pory nie ma żadnego infa
> na ten temat i nie będzie . Grają sobie w kulki ( mała
> spółdzielnia ) z biednymi inwestorkami bez pojęcia
Jest tylko jedno wyjscie wypisywania takich pierdol jakie tu wyzej piszesz...jestes najemnikiem....
Uzywanie slow: 'wczesniej bedzie po 30gr' gdy tymczasem jest 10gr , 'nie interesuja mnie twoje opinie' chociaz ciagle od 30 gr to ja mam racje a nie ty, 'wiem po ile bedzie ten papier' to juz wogole szczyt beznadziei jaka wypisujesz...To tak jakbys napisal, wiem jakie beda numery w lotto....rysiu jestes blaznem albo najemnym naganiaczem....
Nie porównuj gry na giełdzie do lotto , bo tosa dwa swiaty . Jeszcze raz ci piszę jak się nie znasz to nie wypisuj bzdur . Włącz ( ale ty tego nie umiesz ) zniesienia fibo to będziesz wiedział o czym piszę . Tak naprawde to same puste łby w 95 % na tym forum .
Dnia 2012-11-07 o godz. 11:03 ~ryszard napisał(a):
> Nie porównuj gry na giełdzie do lotto , bo tosa dwa swiaty
> . Jeszcze raz ci piszę jak się nie znasz to nie wypisuj
> bzdur . Włącz ( ale ty tego nie umiesz ) zniesienia fibo to
> będziesz wiedział o czym piszę . Tak naprawde to same puste
> łby w 95 % na tym forum .
Wez cos na uspokojenie i odstaw narkotyki rysiu...
jest we wszystkich wskaznikach MOCNE SPRZEDAJ....Ale jestes tak zamroczony ze ty widzisz to co ci fantazje zapodaja....
Re: WZROST Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
Jako jeden z 95% "pustych łbów" na tym forum informuję, że po przeliczeniu na szybko na tych spadkach i graniu po groszu jestem około 50% na plus ;-)) Pozdrawiam
rysiu swietnie, ze masz juz 300 tys akcji...Usrednianie w dol jest doskonalym sposobem na zyski....To nic , ze straciles juz 20% ....Masz wielka szanse stracic nawet 50% bo twoja wiedza jest zenujaca....Porownujesz sie na wskazniki ktore sa do niczego....Tymczasem te najwazniejsze od 2 tygodni mowia SILNE SPRZEDAJ....ryszard jestes mehga pajacem i skoncz naganiac !
W styczniu to samo przechodziłem na Nova Invest ( DI GATE ) kupiłem 600 k akcji i w pewnym momencie byłem 30 % w plecy . Wszyscy pisali o plajcie firmy , tylko ja wierzyłem we wzrosty . Efekt był piorunujacy , w kilka sesji odrobiłem wszystkie straty i wyszedłem na plus 200 tyś zł . Sytuacja na C2A jest podobna , i mam wiarę że jak się skonczy ta pseudo-podaż , również dużo zarobię .