• WZROST Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    To jest jedyny kierunek na tej społce . Na poczatek 16--18gr , a potem 30 gr
  • Re: WZROST Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    Dnia 2012-11-06 o godz. 08:22 ~ryszard napisał(a):
    > To jest jedyny kierunek na tej społce . Na poczatek
    > 16--18gr , a potem 30 gr

UWAGA na tego naganiacza....Ktos mu placi aby uspokajal ulice i naganial do kupowania.....Klasyczny platny najemnik na spolce !!!!!
  • Re: WZROST Autor: ~Ala [31.63.160.*]
    dali byscie sobie po razie i tyle, kazdy ma swój rozum, kasa nasza nie wasza
    http://www.biznesradar.pl/notowania/CALL2ACTION#1d_lin_lin

Zalecenie....MOCNE SPRZEDAJ !!!!
  • Re: WZROST Autor: ~ryszard [87.116.212.*]
    Tracisz ENERGIĘ na pisanie o spadkach , ten papier skazany jest na SUKCES . Mieli się od dłuższego czasu ( nikt z głównych nie sprzedał ) i tylko czekać jak odpali do góry
  • Re: WZROST Autor: ~kontra [37.30.51.*]
    czesc syfik vel wisniewski.inwestycje vel niezorientowany............itd
    pigulki juz nie pomagaja?
    chyba najwyzszy czas zmienic dawke :))))))))))))))))))
  • Re: WZROST Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    A ja wczoraj spokojnie dokupiłem (tak jak pisałem) ProxyAD i Reklamofon.pl ... a dziś... Aż miło patrzeć ;-)) Pozdrawiam
  • Re: WZROST Autor: ~1zł [79.186.141.*]
    niezłe ziele pali syfik - nie ma akcji marzy żeby były po 0,05 zł i chce sprzedawać ma co ??? tu się kroi ostra jazda do 1 zł pozdr.
    Ale ubrani marzyciele sie wija....-;))))

Spokojnie panowie....Na razie obracacie straty w zarty....Z poglebianiem tych strat usmiech wam zgorzknieje i zacznie sie rozpacz....

Na ten tydzien zalecam zakup duzej partii chusteczek...Abyscie mieli gdzie wylewac lzy....

UWAGA na ryszarda...To platny najemnik....!!!
    A ja tobie polecam dobrego psychiatrę . Ten papier jest w samym dołku i oczekuję na WZROST
    10 gr to jest absolutne dno i koniec spadków
  • Re: WZROST Autor: ~an [5.184.0.*]
    po co ten syfik pisze o spadkach jak sprzedał to niech sie spółką nie interesuje i znajdzie sobie inna zabawkę
    Wszystko lezy na samym dnie , teraz tylko górka . Tak zawsze bywa że jelenie zostają wyjebani ?
    Przypomnijcie jaki jest FF ? Bo na S stoi około 1.982.543 sztuk akcji...
    UWAGA !!!

ryszard to jest oplacony najemnik ktory chce was wje..c na mine....

Nie dajcie sie nagonic !!!
  • Re: WZROST Autor: ~an [5.184.0.*]
    syfik chce kupić taniej więc nagania na spadki lepiej nic nie pisz sprzedałes to się ciesz że nie umoczyłes
  • Re: WZROST Autor: ~Nowy [94.254.196.*]
    Klasyczna marchewka.... Udaja ze jest popyt aby wypchnac wiecej i drozej....

Ubieralnia pelna geba... Kto stracil 50% staci letko kolejne 30%....
  • Re: WZROST Autor: ~RAFI [95.51.5.*]
    nie pitol tylko zasysaj tanie akcje
  • Re: WZROST Autor: ~Nowy [94.254.196.*]
    Dnia 2012-11-06 o godz. 14:25 ~RAFI napisał(a):
    > nie pitol tylko zasysaj tanie akcje

Glupi jestes... Dla ciebie tanie bo o małym nominale.... Ale kazdy grosz to masz az 10% wpierdziel.... Przekonali sie o tym ci co widzieli dolek na 21gr....Maja 50% wdupu.... Ta spilka to mina.... Nic nie spada tak szybko i mocno jak bankrut....
    Jak nie zobacze w najbliższym czasie komunikatu o sprzedaży dużego pakietu akcji przez głównych akcjonariuszy i jak wyniki będą dobre to nawet po 1 zł swoich akcji nie sprzedam .
  • Re: WZROST Autor: ~wójek [89.151.38.*]
    RYSIU stuknij się w tą pustą czaszkę
  • Re: WZROST Autor: ~rafi [46.182.98.*]
    jutro do gory 15-16gr zamkniecie
  • Re: WZROST Autor: ~rx [94.124.84.*]
    zgoda
  • Re: WZROST Autor: ~kolo [89.151.38.*]
    ale tu nowych inwestorów niedługo przebijecie petrola ulica skupuje akcje ale cyrk.BBIi pikuła wychodz będzie3 grosze
    Pikuła mógł wychodzić na samym szczycie , a nie na dołku . Chyba byłby głupi żeby oddawać po 10 gr . Ten papier skazany jest na sukces ?
    Uwaga!!! ryszard jest oplacany przez tych co chca uplynnic walor... Ma tu sprawiac wrazenie ze kupowanie da zysk...Tymczasem wychodzi gruby i karmi ulice....

Nie dac sie nagonic dla najemnika!!!
    on nie ma akcji i dziala na zlecenie!!!
  • SYFILIS Autor: mariusz1979 [109.125.194.*]
    ponawiam pytanie.
    Ile masz od posta?
  • Re: WZROST Autor: ~MISIO [89.151.38.*]
    dokładnie-- c2a ma prawdopodobnie brak płynności i dlatego chyli się ku upadkowi to widać gołym okiem a ulica jak zwykle snuje teorie spiskowe ANIU JAK TAM TWOJE ZŁUDZENIA?
  • Re: WZROST Autor: ~fisher [78.8.109.*]
    powiem krótko
    wójek, MISIO i kolo to ten sam IP.
    dlatego warto ponowić pytanie mariusza, panowie, ile macie za posta?

I powiedzcie swoim szefom, że więcej akcji już nie odbiorą. Im będzie niżej tym więcej dokupimy.

Także koniec odleszczania i jazda w górę.
  • Re: WZROST Autor: ~kolo [89.151.38.*]
    ja dostaję 100 za post
  • Re: WZROST Autor: ~MISIO [89.151.38.*]
    a ja mam 499 od doby
    Doplacam do kazdego posta aby uchronic leszczykow przed FALSZYWYM prorokiem ryszardem...!!!!

Nie mam w tym zadnego interesu...Nie mialem, nie mam i miec nie chce tej wydmuszki....Ale w przeciwienstwie do imbecyli chodzacych po ulicach i siedzacych na internecie mam wysoki iloraz inteligencji i misje spoleczna w ktorej czynienie dobra uwazam za nadrzedna zasade zyciowa....Innymi slowy walcze z tym abyscie nie zostali dziadami przez najemnikow, spekulantow i zwyklych zlodzieii....

ryszard to platny klakier ktory namawia do kupowania smieciucha...!!!
    Przy kursie 5gr na DI GATE , tacy matoły też tak pisali ( że to trup , bankrut itp) a w krótkim czasie wzrósł na 20 gr. Na C2A też tak będzie .
    Witam o poranku ;-) Dziś ustawiłem się na 0,09 zł. Pozdrawiam "groszołapów", którzy w przeciwieństwie do niektórych zarabiają. Ale ja się nie znam na inwestowaniu i nie chcę zarobić miliona procent ;-)))
    Umiejetnie bez paniki skarmili lapaczy po 11gr...Teraz jak tu nakarmic frajerow po 10gr aby nie sprawic wrazenia, ze bedzie duzo nizej ?

rysiu obiecalem ci w tym tygodniu minimum 20% wtope ? Jak dobrze pojdzie to juz dzis masz to zalatwione naganiaczu....

Przyjąłbym twoja obietnicę ze spokojem w jednym przypadku , gdybyś miał choć trochę pojęcia o giełdzie . Tobie bedzie mało nawet wtedy gdy będzie kosztować 2 gr . Otóż wcześniej bedzie po 30 gr . Powiem ci jeszcze jedno nie interesuja mnie twoje opinie , dlatego że wiem po ile będzie ten papier . Jedyna przeszkoda która może zakócić wzrost to masowe wyrzuty akcji . Jak do tej pory nie ma żadnego infa na ten temat i nie będzie . Grają sobie w kulki ( mała spółdzielnia ) z biednymi inwestorkami bez pojęcia
    Dnia 2012-11-07 o godz. 10:40 ~ryszard napisał(a):
    > Przyjąłbym twoja obietnicę ze spokojem w jednym przypadku ,
    > gdybyś miał choć trochę pojęcia o giełdzie . Tobie bedzie
    > mało nawet wtedy gdy będzie kosztować 2 gr . Otóż wcześniej
    > bedzie po 30 gr . Powiem ci jeszcze jedno nie interesuja
    > mnie twoje opinie , dlatego że wiem po ile będzie ten
    > papier . Jedyna przeszkoda która może zakócić wzrost to
    > masowe wyrzuty akcji . Jak do tej pory nie ma żadnego infa
    > na ten temat i nie będzie . Grają sobie w kulki ( mała
    > spółdzielnia ) z biednymi inwestorkami bez pojęcia

Jest tylko jedno wyjscie wypisywania takich pierdol jakie tu wyzej piszesz...jestes najemnikiem....

Uzywanie slow: 'wczesniej bedzie po 30gr' gdy tymczasem jest 10gr , 'nie interesuja mnie twoje opinie' chociaz ciagle od 30 gr to ja mam racje a nie ty, 'wiem po ile bedzie ten papier' to juz wogole szczyt beznadziei jaka wypisujesz...To tak jakbys napisal, wiem jakie beda numery w lotto....rysiu jestes blaznem albo najemnym naganiaczem....

Nie porównuj gry na giełdzie do lotto , bo tosa dwa swiaty . Jeszcze raz ci piszę jak się nie znasz to nie wypisuj bzdur . Włącz ( ale ty tego nie umiesz ) zniesienia fibo to będziesz wiedział o czym piszę . Tak naprawde to same puste łby w 95 % na tym forum .
    Dnia 2012-11-07 o godz. 11:03 ~ryszard napisał(a):
    > Nie porównuj gry na giełdzie do lotto , bo tosa dwa swiaty
    > . Jeszcze raz ci piszę jak się nie znasz to nie wypisuj
    > bzdur . Włącz ( ale ty tego nie umiesz ) zniesienia fibo to
    > będziesz wiedział o czym piszę . Tak naprawde to same puste
    > łby w 95 % na tym forum .

Wez cos na uspokojenie i odstaw narkotyki rysiu...

jest we wszystkich wskaznikach MOCNE SPRZEDAJ....Ale jestes tak zamroczony ze ty widzisz to co ci fantazje zapodaja....
    Jako jeden z 95% "pustych łbów" na tym forum informuję, że po przeliczeniu na szybko na tych spadkach i graniu po groszu jestem około 50% na plus ;-)) Pozdrawiam
    Ale mnie rozbawiłeś ty niedouku , zobacz sobie na wskż. ROC i STOCHASTIC wyk dzien. Ze mną się chce równać ignorant . Ja mam już 300k
    Jesteś moim ulubionym antywskaźnikiem. Milion (akcji) w środę milion ... HEHEHEHE
  • Re: WZROST Autor: ~Nowy [94.254.197.*]
    Oj bedzue upadłość.... Ukladowa czy likwidacyjna?
    Jednak kupiłem kilka akcji za 0,10 zł. Teraz będę wypowiadał się o spółce w samych superlatywach ;-)))) Pozdrawiam
  • Re: WZROST Autor: ~git [109.243.215.*]
    Dnia 2012-11-07 o godz. 14:25 ~Nowy napisał(a):
    > Oj bedzue upadłość.... Ukladowa czy likwidacyjna?
    jak wszystko zgarnę to powiem.
  • Re: WZROST Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    nie ma co pisac poki sie nie wie o co gra sie toczy....a toczy sie o wladze w spolce......
    rysiu swietnie, ze masz juz 300 tys akcji...Usrednianie w dol jest doskonalym sposobem na zyski....To nic , ze straciles juz 20% ....Masz wielka szanse stracic nawet 50% bo twoja wiedza jest zenujaca....Porownujesz sie na wskazniki ktore sa do niczego....Tymczasem te najwazniejsze od 2 tygodni mowia SILNE SPRZEDAJ....ryszard jestes mehga pajacem i skoncz naganiac !
    W styczniu to samo przechodziłem na Nova Invest ( DI GATE ) kupiłem 600 k akcji i w pewnym momencie byłem 30 % w plecy . Wszyscy pisali o plajcie firmy , tylko ja wierzyłem we wzrosty . Efekt był piorunujacy , w kilka sesji odrobiłem wszystkie straty i wyszedłem na plus 200 tyś zł . Sytuacja na C2A jest podobna , i mam wiarę że jak się skonczy ta pseudo-podaż , również dużo zarobię .
[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.