Jeszcze nie puchnie musi przeskoczyć pomijając 1,21 1,50 i up 1,80 wtedy tu zaczną pisać typy różnej maści o marszu na 5 10 zł pewnie tak ale nie tak szybko ja daję kochani rok na powrót do ceny emisyjnej 2013 Święta wtedy może 10 a tak 4-6 i mielenie
A miało nie być o cyfrach.Jestem zwolennikiem wolnego pięcia sie w górę, z korektami oczywiście w trakcie.W akcjonariacie Westy są "za gorące głowy" i wystrzał 20-30% kończy sie korektą 15-25% albo lepiej.Studziłbym zapędy typu 20-30% w górę,widły itp.To nie służy spółce.Takie mam zdanie.Pozdrawiam.
I dlatego piszę bez wystrzałów ale aby przebić 1,77 niestety musi być wystrzał cyfry to dla ostrzeżenia zobacz jak korekty trzepią amatorów szybkiej jazdy i co z tego wynika .
Pokonanie oporu jak najbardziej,potwierdzone solidnym obrotem.Zgadzam się.Ale do tego jeszcze sporo czasu.Oczekiwałbym konsolidacji na poziomie 1,20-1,30,później 1,30-1,50 a później atak na 1,80.A może się mylę.Trudno powiedzieć jak to się rozegra.
Dzisiaj mały torcik przedwyborczy na arkuszu :))) do 1,40 pusto i mamy zabawy ciąg dalszy tym razem 1,19 zgodnie z zasadami 1,20 jeszcze nie ruszą mieliśmy nie pisać o liczbach może nie piszmy jak na razie o tych wielkich.
Na arkuszu zabawy dwóch małych i oby nie tak głupich jak ich pkc :))))
Analizator i dlatego nie ruszyli 1,19 a po korekcie kręcą się wokół 1,15 także nie rąbniete , rysowałeś zbórka do 1,2xx i mały up ale wyżej niż poprzednio z tym 1,50 juz kiedyś pisałem od 1,28 targnięcie na arkuszu a teraz spokój cisza i powolne przebicie 1,20.
AT mówi jesli pokona 1,15-1,16 będzie wybicie z trójkąta zasięg 1,5-1,6 chyba żeby dołem poszło ale musiało by wybić ponizej 95 groszy tak widzę wykres pozdrawiam nei przypadkiem zrzucili te 100 tys co by stopy wyczyścić
Nie wiem stałem tam w kolejce 11k bodajże wpadło a tak nic kolego nic.
Tak tu masz rację AT wykres dokładnie narysowałeś i stąd nie tykali na razie 1,15 wczoraj rynki były rozchwiane i kiepskie jutro po USA powrócimy do wzrostów - mam nadzieję a Westa swoją ścieżką
Uważąm że jeszcze dzisiaj bedą szukać frajerów na lewo i przeskoczą na fix pod 1,19 nie będzie mnie przy kompie ale koniec tygodnia może być ciekawy no jeśli rynki nie strefią .
Jeszcze jedno wystawił 3k na 1,14 jakby nie wiedział że pchnie za chwilę dużo wyżej będą blokować ale nie ma czy gdyż wielu kupuje na średni termin i wiesz co Analizator
odleci :))) po wybiciu z trójkąta przy 1,20 nie da rady 1,50 według mnie.
Kurs zaczyna nabierać prędkości niestety dzisiaj najpóźniej jutro przebijacie 1,21 napinając trampolinę do poziomu 1,50.
Technicznie przebicie sławnego poziomu 1,80 nie stanowi w tym momencie przeszkody jeśli dzisiaj zakończycie pow 1,21 2 zł w listopadzie macie na bank jeśli nie bedzie mniej dynamicznie wzdłuż linn trendu.
Technicy walczą o zatrzymanie na 1,15 jest tam przekąska w stylu 26k nic to nie pomoże do końca tygodnia mo.zliwe podejście na 1,28 a to już poważna sprawa przy oporze 2 zł.
Kogo dzisiaj wytrzepali z akcji tą małą świeczką ?:))))))
trafnie lub nie to coś wraca wam powoli na cięzkie pieniądze w stylu Amica tylko mali tu tracą na wahaniach i pułapkach in....
popyt się ożywi powyżej mojej linii 1,21 i nie radzę sprzedawać przed końcam marca 2013 takich gratek jak ta jest mało , niewiele komentarzy i słowiańscy bracia na arkuszu zleceń co widać.
Mniej piszcze i przeżywajcie mikroskopijne wzrosty tu być może będzie historyczny roczny wzrost bez fajerwerków powoli spontanicznie aby Sasza i cała reszta mogła zarobić Janusz może mieć rację duża kasa jest cierpliwa roczny spadek i roczny ponadprzeciętny wzrost naganiacze pisali we wrześniu o 100% brak wiedzy technicznej jak i fundamentalnej nie pozwolił im dopisać jednego zera.
Wpadnę tu jak przelecicie pow 1,30 aby nie być gołosłownym w przyszłym tygodniu.
No i niech ktoś powie ,że strachliwych i to mocno strachliwych tu nie ma.Ktoś nie chce sprzedać wyżej i stawia zaporę na 1,15(jak się pojawi na sprzedaży 28 k od razu sypią po 1,14..Co wy na to?Celowa taktyka?
Odnoszę wrażenie ,że tutaj są same" leszcze",łącznie ze mną.A karty rozdaje jeden.Gdyby było inaczej ,bylibyśmy wyżej.Do tego preferuje on grę na krótko.I tyle w temacie.Te opory no są.A na 1,36 to niby nie ma oporu?Pytam Analizatora.Pozdrawiam.
Widzę że leszczy już nie ma na walorze graja na 1,15 w kółko i krzyzyk -
wnioski:
siedzieć na d...ie i się nie wychylać jak nie zbiorą do 1,15 nie pociągną linijki.
To dobrze że tak jest a nie inaczej gdyby były już widły - bryndza wiecie w co się tu gra kto ma tylko ten papier niech nie patrzy na notowania przez przynajmniej miesiąc a portfel się nie zamknie.
To na 1,15 to straszak na leszcze baton miałby ponad 100k ale nikt się nie odważy gdyż by zginął 1,15 wciągną na razie woreczki .