• Paliwo Autor: ~raff [31.128.28.*]
    Się skończyło
  • Re: Paliwo Autor: ~Lolek [78.8.203.*]
    Ty jesteś skończonym du...
  • Re: Paliwo Autor: ~nis [62.21.4.*]
    Dobrze gado,nalać mu wódki.
  • Re: Paliwo Autor: ~Janusz [164.126.37.*]
    Będą Raff jutro tankować po 1,18 i będzie paliwo. Na Sylwestra powinno podrożeć dość poważnie aby w marcu osiągnąć cenę z Neste oleju napędowego :))))

I jak zadowoleni z sesji ładnie wykres wygląda Sasza już nie pije po wyborach i wzieli się do roboty che che.
  • Re: Paliwo Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    Jest ładnie :)
    Głupie tam +4,63%/dzień :D
    Czuć jak puchnie.
  • Re: Paliwo Autor: ~Janusz [46.113.125.*]
    Jeszcze nie puchnie musi przeskoczyć pomijając 1,21 1,50 i up 1,80 wtedy tu zaczną pisać typy różnej maści o marszu na 5 10 zł pewnie tak ale nie tak szybko ja daję kochani rok na powrót do ceny emisyjnej 2013 Święta wtedy może 10 a tak 4-6 i mielenie
  • Re: Paliwo Autor: ~rycerz z ałma aty [78.10.99.*]
    A miało nie być o cyfrach.Jestem zwolennikiem wolnego pięcia sie w górę, z korektami oczywiście w trakcie.W akcjonariacie Westy są "za gorące głowy" i wystrzał 20-30% kończy sie korektą 15-25% albo lepiej.Studziłbym zapędy typu 20-30% w górę,widły itp.To nie służy spółce.Takie mam zdanie.Pozdrawiam.
  • Re: Paliwo Autor: ~Janusz [46.113.125.*]
    I dlatego piszę bez wystrzałów ale aby przebić 1,77 niestety musi być wystrzał cyfry to dla ostrzeżenia zobacz jak korekty trzepią amatorów szybkiej jazdy i co z tego wynika .

Także pozdrawiam
    Pokonanie oporu jak najbardziej,potwierdzone solidnym obrotem.Zgadzam się.Ale do tego jeszcze sporo czasu.Oczekiwałbym konsolidacji na poziomie 1,20-1,30,później 1,30-1,50 a później atak na 1,80.A może się mylę.Trudno powiedzieć jak to się rozegra.
  • Re: Paliwo Autor: ~Janusz [164.127.245.*]
    Dzisiaj mały torcik przedwyborczy na arkuszu :))) do 1,40 pusto i mamy zabawy ciąg dalszy tym razem 1,19 zgodnie z zasadami 1,20 jeszcze nie ruszą mieliśmy nie pisać o liczbach może nie piszmy jak na razie o tych wielkich.

Ja dzisiaj nie patrzę po co :)))
  • Re: Paliwo Autor: ~Analizator [83.19.102.*]
    potrzebne wybicie z tójkąta czyli zamknięcie powyżej 1,16 to otwiera drogę do conajmniej 1.5-1,6 od dołu nie pwoinno schodzić nizej niz95 groszy
  • Re: Paliwo Autor: ~West [83.30.6.*]
    Janusz luknij na Budus.
    Podobnie jak pepes ja bym nie tykał tego
    Na arkuszu zabawy dwóch małych i oby nie tak głupich jak ich pkc :))))
    Analizator i dlatego nie ruszyli 1,19 a po korekcie kręcą się wokół 1,15 także nie rąbniete , rysowałeś zbórka do 1,2xx i mały up ale wyżej niż poprzednio z tym 1,50 juz kiedyś pisałem od 1,28 targnięcie na arkuszu a teraz spokój cisza i powolne przebicie 1,20.
    AT mówi jesli pokona 1,15-1,16 będzie wybicie z trójkąta zasięg 1,5-1,6 chyba żeby dołem poszło ale musiało by wybić ponizej 95 groszy tak widzę wykres pozdrawiam nei przypadkiem zrzucili te 100 tys co by stopy wyczyścić
    Nie wiem stałem tam w kolejce 11k bodajże wpadło a tak nic kolego nic.

Tak tu masz rację AT wykres dokładnie narysowałeś i stąd nie tykali na razie 1,15 wczoraj rynki były rozchwiane i kiepskie jutro po USA powrócimy do wzrostów - mam nadzieję a Westa swoją ścieżką
    nie tykali ale jak przebije to bdzie przepychanka bo odjechało
    Uważąm że jeszcze dzisiaj bedą szukać frajerów na lewo i przeskoczą na fix pod 1,19 nie będzie mnie przy kompie ale koniec tygodnia może być ciekawy no jeśli rynki nie strefią .
    Jeszcze jedno wystawił 3k na 1,14 jakby nie wiedział że pchnie za chwilę dużo wyżej będą blokować ale nie ma czy gdyż wielu kupuje na średni termin i wiesz co Analizator
    odleci :))) po wybiciu z trójkąta przy 1,20 nie da rady 1,50 według mnie.
    taki zasięg wynika z wykresu
  • Re: Paliwo Autor: ~PBG [31.63.94.*]
    Kurs zaczyna nabierać prędkości niestety dzisiaj najpóźniej jutro przebijacie 1,21 napinając trampolinę do poziomu 1,50.

Technicznie przebicie sławnego poziomu 1,80 nie stanowi w tym momencie przeszkody jeśli dzisiaj zakończycie pow 1,21 2 zł w listopadzie macie na bank jeśli nie bedzie mniej dynamicznie wzdłuż linn trendu.

Technicy walczą o zatrzymanie na 1,15 jest tam przekąska w stylu 26k nic to nie pomoże do końca tygodnia mo.zliwe podejście na 1,28 a to już poważna sprawa przy oporze 2 zł.

Kogo dzisiaj wytrzepali z akcji tą małą świeczką ?:))))))
  • Re: Paliwo Autor: ~wojtek [46.113.36.*]
    trafnie widzę kolego pbg...
    trafnie lub nie to coś wraca wam powoli na cięzkie pieniądze w stylu Amica tylko mali tu tracą na wahaniach i pułapkach in....

popyt się ożywi powyżej mojej linii 1,21 i nie radzę sprzedawać przed końcam marca 2013 takich gratek jak ta jest mało , niewiele komentarzy i słowiańscy bracia na arkuszu zleceń co widać.

Daswiadnia
    Mniej piszcze i przeżywajcie mikroskopijne wzrosty tu być może będzie historyczny roczny wzrost bez fajerwerków powoli spontanicznie aby Sasza i cała reszta mogła zarobić Janusz może mieć rację duża kasa jest cierpliwa roczny spadek i roczny ponadprzeciętny wzrost naganiacze pisali we wrześniu o 100% brak wiedzy technicznej jak i fundamentalnej nie pozwolił im dopisać jednego zera.

Wpadnę tu jak przelecicie pow 1,30 aby nie być gołosłownym w przyszłym tygodniu.
    No i niech ktoś powie ,że strachliwych i to mocno strachliwych tu nie ma.Ktoś nie chce sprzedać wyżej i stawia zaporę na 1,15(jak się pojawi na sprzedaży 28 k od razu sypią po 1,14..Co wy na to?Celowa taktyka?
  • Re: Paliwo Autor: ~raff [31.128.28.*]
    No cieżko będzie przebić 1,15. Komuś zależy żeby nie rosło
  • Re: Paliwo Autor: ~raff [31.128.28.*]
    Ładnie wyczyścili 1,14
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jak widać zabawa kursem trwa w najlepsze.I ten świr(batony po 20-30 k na 1,15) decyduje o tym co tu bedzie.No cóż....
    Oczywiście batony pod zbiórkę.Prymitywne ale skuteczne.
    przebicie 1,15 -1,16 kluczowe do marszu na 1,5-1,6 i on o tym wie a że nei nazbierał jeszcze to straszy
  • Re: Autor: ~12345 [89.228.148.*]
    Manipulatorzy gdyby dostali po 5 milionów kary i 5 lat sanatorium we Wronkach skoczyła by się malipulacja
    i do tego papier pięknie odleszczony zupełna cisza
    ładnie bawi się w 7 mki
    Odnoszę wrażenie ,że tutaj są same" leszcze",łącznie ze mną.A karty rozdaje jeden.Gdyby było inaczej ,bylibyśmy wyżej.Do tego preferuje on grę na krótko.I tyle w temacie.Te opory no są.A na 1,36 to niby nie ma oporu?Pytam Analizatora.Pozdrawiam.
    Ten gryby bawi się w kółko graniaste.
    Siedmiokańciaste.
    Chyba jest w kółko golony , w kwadrat strzyżony i w prostokąt obcięty.
    Poszukiwany chętny do połknięcia 60 kilo batona w całości.Niech drugi gruby się ujawni,bo wspomniany pierwszy gra w kółko graniaste.
  • Re: Paliwo Autor: ~PBG [31.63.87.*]
    Widzę że leszczy już nie ma na walorze graja na 1,15 w kółko i krzyzyk -
    wnioski:
    siedzieć na d...ie i się nie wychylać jak nie zbiorą do 1,15 nie pociągną linijki.

To dobrze że tak jest a nie inaczej gdyby były już widły - bryndza wiecie w co się tu gra kto ma tylko ten papier niech nie patrzy na notowania przez przynajmniej miesiąc a portfel się nie zamknie.

To na 1,15 to straszak na leszcze baton miałby ponad 100k ale nikt się nie odważy gdyż by zginął 1,15 wciągną na razie woreczki .
  • Re: Paliwo Autor: ~PBG [31.63.87.*]
    12 akcjami rusza sygnał sprzedaży na 15" dobry jest
    Oj będzie tu grubo ponad przeciętnie zabawa trwa.
    PBG czy Ty jesteś tym grubym?
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.