• REGNON Autor: ~inwestoor [37.30.153.*]
    Proponuję się zorganizować i przejąć kontrolę nad REGNONem .

Ja mam x mln akcji i zdolność kredytową na ok. x mln PLN ( x -do wiadomości zainteresowanym) .

Poszukuję 5-10 wspólników ze zdolnością inwestycyjną >500 tyś. jeżeli jest ktoś chętny proszę o kontakt regnon@o2.pl
  • Re: REGNON Autor: ~user [46.112.140.*]
    Jestem za! Tylko nie mam tyle środków.
    A może być trochę mniej?
  • Re: REGNON Autor: ~inwestoor [37.30.153.*]
    zapraszam do kontaktu na maila na O2.

• Re: REGNON Autor: ~abc [89.174.196.*]
    powiedzmy ze jeśli mam 500k to co? proponujesz coś?
  • Re: REGNON Autor: ~kkk [217.170.175.*]
    Fajna idea ... tutaj nie wazne kto ileinwidualnie ma akcji ...wazne zeby uzbierac ich jak najwiecej aby miec glos na walnym zglosic te wszytkie akcje pod jednym szyldem i wybrac przedstawiciela ktory bedzie.ta grupe.akcjonariuszy reprezentowal.
  • Re: REGNON Autor: ~krzysztof [89.77.91.*]
    Mam 700 k i chętnie włączę się w każdą inicjatywę.Czekam na ustalenia.
    Posiadacze drobnych akcji mogą żądać zwołania nadzwyczajnego zgromadzenia. Osoby reprezentujące 1/20 kapitału spółki mają prawo zmieniać porządek obrad. Udział w zgromadzeniu może nastąpić przez pełnomocnika lub elektronicznie.
  • Re: REGNON Autor: ~abc [89.174.196.*]
    czyli wystarczy uzbierać 13,5mln akcji razem żeby wnieść uchwałę o dymisji krola!!! Ale miałby wstyd ten jełop wśród znajomych i reszty znanych osobistości biznesowych gdyby media to podchwyciły. Może wtedy zaczęli by dochodzić skad taka niechęć inwestorów do krola.
    I to by bylo piekne :) ...nawet jakby bylo to minimum na wza i.wiadomo ze bysmy sie.go.nie pozbyli ale jego.reputacja i wstyd wsrod znajomych bylo by juz jakims satysfakcjonujacym bodzcem w tym chlewie :)
  • Re: REGNON Autor: ~wq [83.11.66.*]
    Ja nie mam akcji bo pozbyłem się tego łajna dawno temu ale i tak wam kibicuję. Pogońcie przygłupa!
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.