no i po co to piszesz? jak chcesz sprzedac to bys tak niepisał chcesz kupic?pewnie tak akcji tylko okolo 500 tys wiec sie spiesz bo wszystko zgarne a dla ciebie zostanie po 20 zł.
Ten człowiek jest chory należy mu współczuć a przy tym bardzo nieinteligentny także jego wypowiedzi bym traktował z dystansem, i odbierał jako sarkazm :)
czytam wasze komentarze i smieszy mnie to ale opennet.. to Ty sie kompromitujesz w kazdej odpowiedzi i w kazdym poscie jaki piszesz. Wybacz.. ale jaaacek ma racje.
bolą spadki?:)
kiedyś ,jak zmądrzejesz ( choć w twoim przypadku to mało prawdopodobne) może coś na giełdzie zarobisz.
na razie tracisz bo taki jest los głupca
taak wiemy wiemy to, wszyscy tracą, wszyscy są głupi... wszyscy tylko nie ty. a mam takie osobiste pytanie.. słyszałeś w 10 sekundzie strzały ? ha ha :)
Poniżej 1.50-1.60 i tak nie spadnie!!! czmu przez 2 sesje nie zdołaliście spuścić kursu z jednego dnia (wtorku) -z 2.30 do 1.78?????teraz jeden dzień i 2.50 pln..... szkoda szczekać ...SZCZEKACZE ! typu "sypacz""opennet"
Coś tu o ASSETUSIE było wspomniane ;)
Tam znawca "opennet" tak pisał:
"Autor: ~assetusik [89.69.126.*], 2012-10-04 09:22
jeszcze w tym tygodniu 35 zł:)
też powiem :
"następnym razem słuchaj"
Autor: ~assetusik [89.69.126.*], 2012-10-01 10:50
w tym tygodniu przebijemy 10 złotych bez problemu.
do końca roku 50 - 60 złotych ."
Pogodynka w TV ma lepszą miesięczną prognozę pogody ;)
Same plany spółki i jej marzenia to za mało. Masz przykład Fachowców z NC( tam były też wielkie plany i marzenia) Choć pewnie masz rację ze poniżej 1 zł nie powinno wam zlecieć.
Dzisiaj będą was dalej rozprowadzać. W wariancie optymistycznym jak pisałem wczesniej
będzie to 1,70 w bardziej pesymistycznym okolice 1,50.
Pozdrawiam