Chcesz sprzedać po 40gr to się pospiesz i wystaw sprzedaż, ponieważ możesz przegapić okazję i sprzedasz przypadkiem po 50gr. Ja do końca miesiąca sprzedaję po 0,65zł.
Przez Ciebie przemawia strach, podejrzewam że kupiłeś po 0,34 i pewnie sprzedaż po 0,37 a pisząc o kupmie za 0,27, o 100 tys. i o 0,40 pewnie sam się tylko nakręcasz?
A ja poczekam jak przebije 0,41 wtedy to się zacznie jazda i nie ma zmiłuj się,dokupię bo wiem że będzie dobrze, fundamenty spółka ma dobre, koniec roku zakończenie kilku inwestycji i rozpoczęcie nowych, jak to mówił 1973 na tym papierze najlepiej wyjdą długoterminowcy.
A no 1973 baluje hehe w pracy nie za bardzo mam dostep do neta ale spoko:) przed południem jak się kisiło to nie mogłem już na to patrzeć wziąłem parę akcji by kurs rozbujać i co widzę ze prawie 0,40 hehe jest dobrze a będzie jeszcze lepiej:)
A na Opennecie jak sprzedałem po 2,30 i ostrzegałem ich że spadek minimum na 1,70 lub 1,50 to do teraz zlinczowac mnie chcą. Po ile strzaskałeś Openneta ? ( niestety tam tylko spekuła)