Kanał wzrostowy i odwrócenie trendu już mamy potwierdzone więc pozostaje czekać. Średnie też się ładnie poukładały :) Nie zdziwię się jak polecimy powyżej 3 zeta
Dnia 2012-11-03 o godz. 09:19 ~zz napisał(a):
> moze i bedzie 3zł ale narazie w poniedziałek korekta nasi
> wyszli przed szereg na fixie mysleli ze w us plus a tu
> klapa
nasi to odrobili czwartkową sesje ,kiedy to mieliśmy święto...
Do wyników nie sprzedaje. Po wynikach szybka decyzja. Jak będzie wtedy 2 do 2.5 to będę bardzo zadowolony. Im szybciej tym lepiej bo jeszcze parę okazji jest na rynku.
Dzięki !!! To miło się czyta odczułem atmosferę forum ....Brak wyzwisk i prymitywnych
zachowań...Moje odczucie Spółka będzie rosła i ma duży potencjał wzrostowy ..Nowi
nabywcy to inwestorzy z branży (znają temat))..Pozdrawiam i życzę wrażeń ...
Dnia 2012-11-03 o godz. 13:54 ~barakuda napisał(a):
> Dzięki !!! To miło się czyta odczułem atmosferę forum
> ....Brak wyzwisk i prymitywnych
zachowań...Moje odczucie
> Spółka będzie rosła i ma duży potencjał wzrostowy ..Nowi
> nabywcy to inwestorzy z branży (znają temat))..Pozdrawiam i
> życzę wrażeń ...
Hej barakuda to ja już jestem stary wyjadacz co? - na Pcguardzie przedział 0,74- 0,96...hehehe
Ale trzymam spoko tu będzie jazda ....
Oczywiście bujanko będzie to nieuniknione ....
Kiedy wyniki za 3 kwartał?
pozdr
Witajcie !!!Właśnie nigdzie nie można odszukać wyników !!!Musimy poczekać i uzbroić się w
cierpliwość !!! Jedno wiem będą optymistyczne !!!Poszperajmy w necie może coś znajdziemy i opublikujemy..Pozdrawiam .....
Tak mi przykro w poniedziałek górka !!!Proponuję zagrać na dystans minimum 1 miesiąc
a efekt murowany (solidny)..Dwa tygodnie do skonsolidowanego to też dobry kąsek...
Pozdrawiam
będzie zwała bo za duży optymizm u Was Panowie zagościł i duży pojedzie po SL
kupiłem po 0,93 a sprzedałem po 1,60-1,62
odkupię i sprzedam jeszcze raz z podobnym zyskiem
Delio zarabiaj jak się da i gratuluję sukcesów ..Mały błąd w poniedziałek nie będzie zwały,a
nasz optymizm to powrót do normalności po zawirowaniach ..Pozdrawiam i życzę
sukcesów ...
gdzie za szybko czlowieku ,po rezygnacji Prezesa to zmiejsca powinno 4 zl kosztowac atu nawet dwu nie ma,a kto wie czy do nie 8 a potem ,a potem to juz tylko 0 ,90.
Dnia 2012-11-05 o godz. 18:33 ~heck napisał(a):
> Piękna sesja ...
Warto było czekać i kisić akcyjki...
> pozdr
Nie mowisz chyba o ludziach ktorzy maja akcje po 20
> zl i wyzej,bo sa pewnie i tacy ktorzy stoja wyzej znacznie
Współczuje oczywiście tym ludziom i życzę im odrobienia strat...
Sam straciłem dosyć sporo kapitału na jednej spółce i wiem jak się człowiek czuje.
Na Pcguardzie udało mi się sporo odrobić (zakup ok 1zł)
Ale żeby nie było tak słodko to do tej pory mam jeszcze spora stratę .
pozdr
Witam !!! Ta chwila potrwa i wytrwali będą mieli zadość ...W tej chwili cieszmy się z dobrego
początku ,aż boje się pisać o końcu by nie przestraszyć słabszych...Pozdrawiam
Witajcie !!!Co przyniesie dzień dzisiejszy ?????Wiemy co było wczoraj!!!!Przyszłość jak w
tytule ..Fajnie się czyta sensowne i konstruktywne wypowiedzi....Pozdrawiam...
Właśnie z racji tego wykresu tytuł tematu ..Dzisiaj nie ciekawa sesja zobaczymy co będzie
grane (scenariusz ciekawy))..3 Obama będzie miał pozytywny wpływ na gospodarkę ????
Pozdrawiam...
zwarcie jest momentem w ktorym sily popytu zderzaja sie z silami podazy w tym momencie nastepuje tzw apogeum i wygrywa jedna ze stron ,przy tak silnych wzrostach w 90% przypadkow podaż.Co bedzie dalej to czas pokaze ,jesli za wzrostami stoi wyd fundamentalne (przejecie? a wspolce ostatnio roszady personalne)wzrosty potrwaja dluzej ale beda mialy mniejsze natezenie.Jesli wzrosty byly spekulacyjne nastapi sinusoida z powrotem zapadniecie do ceny wyjsciowej,mozliwa jest tez 3 cia opcja naturalna korekta do ceny np 1,5 i powtorne odbicie na 2,2 wiele zalezy od tego czy akcje sa w silnych czy slabych rękach ,najblizsze dni beda dla posiadaczy kluczowe.Dziesiejszy koniec sesji przyniosl odbudowywanie sie popytu wiec jutro moze nastapic wzrost ale wskzniki C/Z powyzej 10 a takie w tej chwili sa na pc g nie zachecaja do akumulacji.Heck