• BGE Autor: ~jurek [202.183.150.*]
    W koncu czytam madre opinie na tym forum a nie oczekiwania

To malo ze akcje spolki wzrosly z paru groszy na 1zl w przeciagu 2 miesiecy

oczekujecie tu cudu firma buduje pozycje malo jeszcze w to wszystko wierzymy a czy bedzie 10zl na koniec roku czy w czerwcu jakie to ma znaczenie -oddajcie dzisiaj po 1zl akcje i tak jest to najlepszy wynik na NC

i kupujcie inne akcje ktore dadza zarabiac w tydzien

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: BGE Autor: ~gabr [178.215.203.*]
    jurek na 10zł to można i 2lata czekać
  • Re: BGE Autor: ~radek [83.25.133.*]
    Zobaczymy jaki bdzie kurs tutaj za rok i tej samej porze. Ciekawe ilu z Was bedzie wowczas jeszcze tutaj. troche cierpliwosci zalecem.
  • Re: BGE Autor: ~JankoInwestor [89.68.211.*]
    Ja będzę ale nie wiem czy będzie jeszcze BGE
  • Re: BGE Autor: ~asad [193.200.215.*]
    Bezie wtedy zmiana nazwy na BGE Holding
  • Re: BGE Autor: vvu132 [82.160.131.*]
    Przejęcie Lotosu i fuzja ze Schellem:>.
  • Re: BGE Autor: ~mms [83.23.52.*]
    w dalszym ciągu zbyt wiele osób chce się skrócić...
    a w tym miesiącu wiele informacji otrzymamy...
    WIelka niewiadoma z rozliczeniem za najnowszy nabytek - opcja dodruku. Dlatego jeszcze trochu możemy pomielić, ubrani w 08/09 wychodzą.
    PS, myślę że będzie taniej. Sam rozważam krótką.
  • Re: BGE Autor: ~mms [83.23.25.*]
    myślę, że poniżej 1 zł nie ma już szans...tzn sprzedać może i tak ale już nie odkupisz w tej cenie;)

ja myślę, że najpóźniej z końcem listopada promocja się skończy....
    zresztą i tak nie widzę żadnej spółki z lepszymi perspektywami...ale każdy robi jak uważa...
  • Re: BGE Autor: ~Alina [83.5.56.*]
    Porządna spółka, ale dopóki nie wybudują tych biogazowni, to spółka handlowa. I o tym musimy pamiętać ;)
    Teraz jesteśmy w rzeczy samej na 1.0-1.2. Gdzie wylądujemy po info o dodruku? - Bo skąd środki na TLM? Myślę że korekta zląduje niżej.
  • Re: BGE Autor: ~mms [83.23.25.*]
    a skąd wiesz w jakiej cenie akcje i ile?? może będzie lockup?
    ale każdy robi jak uważa...ja myślę, że nie powinno to przynieść korekty...
  • Re: BGE Autor: ~ds [83.19.162.*]
    dokładnie, nic nie wiemy o parametrach emisji i czy wogóle będzie.. może kredyt albo obligacje zamienne na akcje? podobna spółka EZO tez potrzebuje duzy kapitał na budowe instalacji, i robią emisje obligacji zamiennych na akcje po 3 latach. to jest najlepsza opcja, może tu tez taka będzie. na EZO tez może być niebawem spory wyskok w górę, może nie taki jak tutaj ale do 30 zł powinno urosnąć bo potencjał ogromny (wielomilionowe dotacje unijne ). obserwujcie EZO, narazie obrotów nie ma ale jak wystrzeli to może byc problem zeby to kupic w tej cenie.
    Może tak, może nie, może dodruk, może lockup - ja tylko wskazuję przyczynę batoników na S i nieustającej podaży.
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.