• jaja Autor: ~leon [83.22.22.*]
    ludzie przeciez to sa juz normalnie jaja zamiast rosnac to spada na leb.poczekam jeszcze pare dni jak cos sie nieruszy to tez wywale.trudno i tak strata i tak strata.
  • Re: jaja Autor: ~kat [62.141.211.*]
    rosnąć?
    po stracie przewyższającej 6 razy kapitały własne?
    ty się dobrze czujesz??
  • Re: jaja Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    Szkoda gadać.
    Spółdzielnia zgrabnie przypomniała temat samolotu i na razie nie będzie rosnąć.

Leon - jak chcesz możesz czekać do grudnia. Raport kwartalny na pewno podniesie kurs. Czy na długo? Trudno powiedzieć.

Możesz tez sprzedać teraz te swoje 150K i zdołować kurs do kilkunastu groszy (może osiągniesz nowe minima?). Spółdzielnia i spekuła się ucieszy.

Ja ze swoimi akcjami czekam cierpliwie.
  • Re: jaja Autor: ~16 [74.63.112.*]
    A wziąłeś pod uwagę kiedyś taką możliwość, że to właśnie spekuła robi wszystko abyś tak myślał jak myślisz teraz?
    Myślisz, że taka nagonka jak JzG czy tu czy Digate czy na innych papierach, to jakiś leszczyk robi? Za tym stoi gigantyczna kasa i jeśli nie jesteś wmieszany to pewnie się nie dowiesz do końca o co biega.

Ja mam jeszcze jedną wątpliwość - mianowicie obawiam się, że akcje Abu Dhabi nie trafiły jeszcze w całości do drobnych jak się wszystkim wydaje, tylko są sukcesywnie rozprowadzane przez mniejsze słupy a Ty KACEJ może jesteś naganiaczem jednego z nich? Albo po prostu naiwny jesteś.

No albo to ja się mylę czego i sobie i wam szczerze życzę.
  • Re: jaja Autor: ~roman [193.41.230.*]
    nie sądze aby abu dhabi sprzedało ponieważ teraz więksi maja 51% i jak zaczną puszczać w rynek beda sie bać wrogiego przejęcia
  • Re: jaja Autor: ~jurek [61.91.40.*]
    powiem tak

widze ta firme bo latam samolotami-i tylko z tego powodu patrze....ale nie widze nic dobrego -szkoda czasu

a co do DIGATE to jezeli uwazasz ze to spekula to na gieldzie jestes tydzien-popatrz nowy zarzad nowe mozliwosci ja dzisiaj gwarantuje 100% w rok-jezeli sie nie sprawdzi to zaplace roznice ale...jak sie sprawdzi to TY placisz podwojnie OK???

roznica jest taka ze nie mozna porownywac samolotow z kompoterami i inwestycjami nie ta skala i nie ta marza
    pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.