tak tak a wy wszyscy na forum jesteście tymi grubasami z pokaźnymi portfelami na dodatek z dnie na dzień jest was coraz więcej hahahahah jełopie obudź się
Moja podróbo nie podszywał się podemnie , i nie wypisuj bzdur o sprzedaży . Kto mądry ten kupuje . Oscylator stochastyczny lezy na samym dnie , a to zawsze zwiastuje WZROSTY .
Kuszetka miałeś już nie robić kółeczek na tej spółce . Tak jak już pisałem wytrzepali po 11 , 12 13 teraz będa kupować po 14 gr . Kierunek jest znany 16-18 gr i wyzej
Ryszardzie, ja traktuję Ciebie jako anty - wskaźnik. Wieszczysz wzrosty to ja sprzedaje, wieszczysz spadki - kupuje ;-) Tu wieszczysz wzrost - sprzedaje (zabawa po 0,01 zł). Na wątku Digate, wieszczyłeś spadek kupiłem i jestem "do przodu" po tym jak wskoczyło kilka oczek do góry. Pomijam, inne spółki na których się spotkaliśmy STI, GKS na którym wieszczyłeś "gigantyczny wzrost". Pozdrawiam i oby tak dalej... A co sądzisz o Reklamofonie, ProxyAD ? ;-)
Jestes zabawny , ty myślisz że DI GaTE spadnie 30 % dzisiaj , otóż się mylisz , bo zakładam spadek w tym tygodniu . Wam się marzy spadek C2A na 8 gr bez podstaw , a ja myslę że będzie 18 gr i mam na to argumenty . Jeden straszył mnie że stracę 50 % a ja jestem pewien że zarobię właśnie tyle
rysiu no wez nie rob zawodu...Kupilbys te skromne 500 tys niebywale wartosciowej bumagi i juz by bylo 12 groszy ...I do 20gr bylby to krok milowy...-;)))))
Dnia 2012-11-05 o godz. 18:03 ~ryszard napisał(a):
> Jeśli się znasz na formacjach swiecowych ( myślę że nie
> posiadaż takiej wiedzy ) to sobie zobacz co sie wyklarowało
> -- będziesz w szoku
Jestem w szoku, ze sa jeszcze tak naiwni dawcy kapitalu jak ty....rysiu za kilka dni minie ci faza marzen a zacznie sie faza placzu i zlosci....Obiecuje ci to...-;)))
Z całego serca życzę Ci kosmosu... Ja wczoraj znów zarobiłem na czipsy i kolę ;-) Dziś "stoję" na 0,10 zł. Jak myślisz wpadnie coś ? ;-)))) Pozdrawiam wybitny umysł AT !
rysiu jak bardzo wszyscy ci zazdroszcza tego zakupu po 12 gr....Kazdy by chcial dzis po tyle kupic...-;)))) Ale nie ma szans bo przeciez nikt za tyle nie chce sprzedac...-;))))))))