• goly grubas raf Autor: ~ano [31.62.229.*]
    Caly dzien tu pierdolisz o spadkach, bo chcesz kupic tanioooo, przecies to musi isc do gory,a jezeli grubas prawdziwy, ale nie Ty bo Ty masz tylko duzy brzuch i myslisz ze jestes grubasem,ale to sa objawy przetluszczonej watroby za duzo jesz golaki aaaa jeszcze mozesz miec skleroze,itd,tak radzilbym Ci sie przelsc sie na smentarz ubierz sie cieplo tak zeby Cie nie przewialo,tak zebys na jutro byl zdrowy i pokazal co takiego potrafisz.Bo co tu piszesz jak ktos czyta to mu naprawde sie chce rzygac,a jezeli juz spadnie to nie za Twoja moca, bo ty jestes za cienki Bolus,korekta mala moze byc ale nie musi, tak ze jak teraz panowie i panie,odbije to Himalaje,tyle w temacie myslec glowa..
  • Re: goly grubas raf Autor: ~zaciekawiona [213.76.157.*]
    Chyba coś przeoczyłam... Gdzie raf pisał o spadkach?
  • Re: goly grubas raf Autor: ~raf [62.61.37.*]
    co Wy ludzie bierzecie? Ja tu ani razu o spadkach nie pisałem...:-)
  • Re: goly grubas raf Autor: ~zaciekawiona [213.76.157.*]
    Chyba się ano coś pokiełbasiło. :)
  • Re: goly grubas raf Autor: ~jaaacek [83.6.210.*]
    a jak napisałem do openneta ze wystawimy akcje na 10 zł ja swoje on swoje bo nazywa mnie leszcze to nadzwyczajnie w świecie się obsrał tak typowy blokowy ulizany lamus stojący w oknie z telefonem w reku i wbitym numerem tel 997 :)
    Mogę sie założyć publicznie ze mam x 2 a może i nawet x 3 akcji tyle co on, :)
    Wiec opennecie proponuje szanować gębę i nie pluć ślina na lewo i prawo :)
    Wiem ze to świat wirtualny i takie frajerki w nim moga czuć sie kozakami ale nim nie jesteś:)

Jeśli chodzi o jutrzejszy dzień, może i będzie spadek tutaj scenariusz może byc kazdy , ważne ze cel jest jeden i te akcje będą naprawde wysoko za jakiś czas. Jesli macie mał średnią i sie sracie sprzedajcie to , bo jezeli taki ktos jak opennet wywołuje w Was strach to predzej czy pozniej pójdziecie z torbami z tego straganu - niestety. Powiem tak.. spadnie ? fajnie , dobiorę, pojdzie w góre ? fajnie , wartosc portfela sie zwiekszy . Pozdrawiam .
  • Re: goly grubas raf Autor: ~jaaacek [83.6.210.*]
    Autor: ~jaaacek [95.49.45.*], 2012-10-31 19:19
    Grochowiaka sie naczytał :) hehe ile tego masz ? dawaj wystawiamy swoje akcje w piatek na 10 zł i zobaczymy kto jest leszczem :)
    Re: Powiem wam tak
    Autor: ~opennet [89.69.126.*], 2012-10-31 19:26
    nie ośmieszaj się .
    i tak mam z ciebie niezłą bekę hehehe
    Autor: ~jaaacek [95.49.45.*], 2012-10-31 19:30
    Prosta piłka.. Czy jak byleś nastolatkiem to tez chodziłeś z jeżykiem do pasa i wysuniętym środkowym palcem a jak przyszło co do czego to po katach się chowałeś ? Bo ja głupka z siebie nie strugam, sam gasze rozgrzane głowy a mam papieru duzo :) wiec jak ?
    Autor: ~opennet [89.69.126.*], 2012-10-31 19:35
    masz dużo papieru?,
    lepiej ,żeby to był toaletowy , bo jak to papier opennetu to nie będziesz miał go w piątek jak sprzedać
    Autor: ~jaaacek [95.49.45.*], 2012-10-31 19:37
    No i pokazałeś ze masz jaja chłopaku heh :) a po co ja mam sprzedawać w piątek ? Spadnie ? dobiorę :)
    Autor: ~Majster [89.73.120.*], 2012-10-31 19:41
    jak spadnie kurs to sam zassam z powrotem:-D ale zobaczymy moze znowvda sie zarobic a tak pozatym to dajcie spokoj juz pany
    Autor: ~opennet [89.69.126.*], 2012-10-31 19:45
    spadnie napewno więc będziesz miał okazję się obłowić hehe
    Autor: ~666 [91.94.204.*], 2012-10-31 19:55
    haha opennet ale cie tutaj jaaacek zniszczył.
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.