• Umowy leasingowe Autor: ~Zdezorientoowany [84.112.57.*]
    Witam ponownie, pisze ostatni raz na tej spolce. Stracilem na niej troche swoich pieniedzy, na tyle malo ze nie chce mi sie eskalowac do odpowiednich wladz dzialania zarzadu na szkode akcjonariuszy mniejszosciowych, ktorych spolka ma w dupie. Spolka od 4 miesiecy zalega z platnosciami rat leasingowych i umowy zostaly wypowiedziane (na pewno w jednej firmie leasingowej) na kwote ponad kilku mln zlotych.

to jest skandal ze zarzad nie napisal w komunikacie tego wprost tylko dal pole do domyslu ze to spolka wypowiedziala umowy lub je rozwiazala.

W mojej opinii spolka zmierza do bankructwa. Myslalem ze na NC to jedne z niewielu pozytywnych spolek, ale pokazuje to tylko slabosc tego rynku dla inwestorow fundamentalnych. Nie jestem przekonany takze co do jakosci sprawozdan ktore publikowala spolka.

• Re: Umowy leasingowe Autor: ~Zorientowany [83.68.73.*]
    Pitu , pitu , będzie wiosna .
  • Re: Umowy leasingowe Autor: ~kontra [37.30.98.*]
    Zdezorientowany vel wisniewski vel mati naganiacz z parkietu
    Wyjątkowy kawał gnoja.
    Wcześniej był tak przestraszony infami o wypowiedzeniach a siedział mocno na akcjach ze aż prosił o wytłumaczenie całej sytuacji.
    Wczorajsze zrzuty zawdzieczacie właśnie jemu.
  • Re: Umowy leasingowe Autor: ~kontra [37.30.98.*]
    Jego metody działania to kupowanie z prawej i zrzut na lewo co wczoraj mogliscie zaobserwować . Jemu tez w głównej mierze zawdzieczacie zjazd ,pomijam tutaj infa o wypowiedzeniu które wywołały u niego torsje żołądka zakończone założeniem pieluchy.
  • Re: Umowy leasingowe Autor: ~KNF [83.31.255.*]
    Autorze posta, za wyssane z palca i nie prawdziwe informacje grożą spore konsekwencje które doświadczysz na własnej skórze, gdyż Twoje IP i ten temat poleciały expresem do właściwych organów.

C2a ma się bardzo dobrze i kto mądry ten trzyma.
[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.