a ja powiem tak:
spadki pewne na 100%.
Dlaczego?
Bo papier trzymają zwykłe uliczne leszcze, które (sam zobaczysz) w piątek będą wywalać jeden przez drugiego wszystko co mają. W taki oto sposób kurs zjedzie poniżej 1,7.
To pewne.
Skąd to można wywnioskować?
Ano choćby po przeczytaniu postów na tym leszczowym forum. Tu zbiera się narybek mający do dyspozycji kilkaset złotych , chcąc z tych paru stów zrobić parę tysięcy hehehe,
więc jeden przez drugiego prześciga się w pocieszaniu i namawianiu do dalszych wzrostów ( bo przecież kilkaset procent to mało ! )
i raptem pojawia się ktoś taki jak JA i leje cymbałom kubeł zimnej wody na łeb i robi się wielkie zamieszanie. A wiesz mi ZAMIESZANIE DOPIERO NASTĄPI hahaha!!!
Prosta piłka.. Czy jak byleś nastolatkiem to tez chodziłeś z jeżykiem do pasa i wysuniętym środkowym palcem a jak przyszło co do czego to po katach się chowałeś ? Bo ja głupka z siebie nie strugam, sam gasze rozgrzane głowy a mam papieru duzo :) wiec jak ?
nie wiem co zażywasz ale radzę ci - odstaw to bo pada ci na oczy , przez co masz problem z czytaniem. nie wspomnę już o czytaniu ze zrozumieniem bo to cię przerast nawet bez tego co zażywasz.