Na wniosek Raiffeisena komornik już porozsyłał do potencjalnych dłużników Call2Action pisma o nakazie wpłaty tych należności na jego konto a nie na konto C2A na poczet kilkumilionowej wierzytelności. Interpretację pozostawiam zainteresowanym.
niezła wkręta - komornik jeśli już coś zajmuje to majątek spółki i jej konta we wszystkich bankach i z tych kont są przekazywane środki dla komornika na spłatę zobowiązań - pobierane od dłużnej spółki a nie jej kontrahentów
Ludzie najpierw są sądy a potem komornicy.
Pokecam się dokształcić a dopiero potem siać nieuzasadnioną panikę i zamęt.
Panikarzom mówimy stanowcze NIE.
Zapraszam po informacje do Kancelarii Komorniczej w Warszawie na Ostrobramskiej 101. Ja nie straszę ja przekazuję informację że na wniosek Raiffeisen-a i zgodnie z tytułem wykonawczym nakazu zapłaty komornik rozsyła nakazy płatności wierzytelności w stosunku do C2A nie do nich a do siebie na konto w celu zabezpieczenia kwot należnym Raiffeisen-owi.
Dnia 2012-11-05 o godz. 17:17 ~Współczuje napisał(a):
> Zapraszam po informacje do Kancelarii Komorniczej w
> Warszawie na Ostrobramskiej 101. Ja nie straszę ja
> przekazuję informację że na wniosek Raiffeisen-a i zgodnie
> z tytułem wykonawczym nakazu zapłaty komornik rozsyła
> nakazy płatności wierzytelności w stosunku do C2A nie do
> nich a do siebie na konto w celu zabezpieczenia kwot
> należnym Raiffeisen-owi.
Komornik to blokuje konta. Nie bawi się w takie akcje.
Przykro mi ale beznadziejnie naganiasz na spadki.
Pozdrawiam
Ja dostaje dziesiatki podziekowan od tych ktorych ocalilem od straty....Ostrzegalem od 27gr...wielu sprzedalo w okolicach 20gr i dzis oferuja mi jakies drogie skrzynki alkoholu, luksusowe slodycze ..Ale ja nic nie chce..To byl moj odroch prosto z serca...Nie znosze zlodzieii, oszustow i cwaniakow....Zal mi bylo dusigroszy, biednych studentow, emerytow (chociaz Ryszarda nie zaluje) ...Wiec zwykle dziekuje zupelnie wystarczy....-;)