to kiedy nastąpi kolejny skok do góry. Czekamy na przebicie poziomu 8.40 jeżeli taka cena zostanie przebita na zamknieciu bedziemy mogli liczyć na szybki rajd o kolejne moim zdaniem min. + 20 % mamy dzisiaj sporą szanse na to zdażenie tak więc czekamy, obserwujemy a jak widac po obrotach sporo dokupujemy :)
Pozdrawiam Seba.
jak przebijemy 8,40-8,50 to szybko będzie 10zyla, a później może być równie szybko 12-14zł, w arkuszu mało akcji, dlatego tak trzymają ten opór na 8,4i zbierają, zbierają do worów
W szerszej ramie czasowej cena tworzy formację spodka z uchem – w tej chwili cena foruje ucho. Przełamanie przez cenę poziomu 8,36 zł otworzyłoby drogę wyżej do kolejnych poziomów oporu: 9 i 10,23 zł.
Maxks tak jak pisałem nawazniejsze jest przebicie 8.40 i utrzymanie sie nad tym poziomem jesli to nastapi mozemy szybko podjechac i przebic 10 zł należy jednak pamietac ze jestesmy w górnej granicy trendu co daje spore zagorożenie korekty jeżeli taka nastapi na pewno bedziemy miec z przodu 7 Srednio terminowo o kurs się nie martwie jestem przekonany że będzie rósł a najblizsze dni pokaza co dalej.
Przeanalizowalem ostatnie ruchy spolki na wykresie i ustawilem dosyc ciasny stoploss na 8.30 . Papier osiagnal cene 8.40 ale jak na aktualne obroty wzrosty sa mizerne zdaje sobie sprawe ze znajdujemy sie przy oporze ale nie zmienia to faktu iz podaz pokazala spora sile. W obecnej sytuacji mamy kilka wariantow ale zakladam duzy % prawdopodobienstwa ze nastapi korekta to czy zrobilem dobrze sie okze. Jesli moje przewidywania sie sprawdza to mozliwe ze bedzie okazja odkupic o ok 1 zl taniej sytuacja na 99% wyklaruje sie w najblizszym tygodniu.
Pozdrawiam Seba
Ja od dzis jestem za burta poszło wszystko po 8.30 za polowe kasy dokupilem boryszewa reszta w inne kilku dniowe perelki ;) Czekam na nizsze ceny i pozdrawiam.