Sztuczne hamowanie wzrostów powinno wkrótce dobiec końca, można próbować straszyć zleceniami mając duże ilości papieru, ale w miarę pojawiania się coraz to lepszych informacji z samej spółki spekuła musi się w końcu poddać i ewentualnie zacząć 'zabawę' na wyższych poziomach. Mam przeczucie, że kolejny raport kwartalny będzie przełomowy dla spółki. Jeśli drugi kwartał z rzędu wykazane zostaną zyski to nie będzie już chyba odwrotu. Analitycy z reguły mówią o 3ch kwartałach z rzędu, ale choćby po dzisiejszych komunikatach widać, że to już tylko formalności.
pozdrawiam jak zwykle wytrwałych, sprawy zaczęły podążać w dobrym kierunku
odnośnie samolotu, to wogóle pytał ktoś kiedyś zarządu AER o powody na które powołuje się kontrahent nie wydając samolotu? Sporo to się już ciągnie, długi okres ciszy, jeśli zajmuje się sprawą kancelaria to zapewne złożyła wniosek do sądu. Jeśli tak to chyba już czas na sprawę jakąś niebawem?
"Napiszę Wam tak, przed chwilą skończyłem czytać komercyjny raport prawie 50 stron, za który dałem 500 dolców w marketpublishers.com i jestem zdumiony. Audytorzy podkreślają trend, dofinansowania i pokazują, że u konkurencji było znacznie gorzej w chudych latach. Według nich spółka jest ryzykowna i skrajnie niedoszacowana, rekomendacja dług. kupuj, reko krótkoterm. akumuluj, najlepsze jednak prognozowanie w przyszłości - nawet 3 funty/akcje.
Daj boże by im sie przetrwać udało.
-----------------------
Pozdr. JAcek"