..zesra się.Co za pitolenie.Jest na razie tanio to brać trzeba i tyle.Ci co teraz oddają będą odkupywać przy 20 gr. bo to już taki rytuał.Perspektywy o.k. spółka zglebiona więc czego więcej trzeba.Rozkręci się nie stękać a jak nie to do łopaty.cześć.
miałeś nie wdawać się w dyskusje... w sumie nic sensownego nie napisałeś prócz swoich marzeń o 20 groszach... zero poparcia jakimikolwiek faktami... nic.
a ja powiem tak, POPYTU BRAK.
KTOŚ NA SIŁĘ UTRZYMUJE WIDŁY W OKOLICACH 8=9 GROSZY BY KURS NIE TĄPNĄŁ.
SPÓŁKA LEDWO ZIPIE.
NAWET NIE MA WŁASNEGO BIURA GŁOWNEGO (fundusz musiał tę rolę przejąć bo firmy nie stać na siedzibę)
PLANY SĄ STRASZNE - REKUKCJA DZIAŁALNOŚCI CZYLI PRZETRWANIE - KIEDYŚ SIĘ WYBIJE ALE NIE TERAZ
JEST KRYZYS NIKT NIE BUDUJE - WIĘC CO MAJĄ SPRZEDAWAĆ? BRUK KŁAŚĆ ZIMĄ? :/
POPRZYJ CZYMKOLWIEK RACJONALNYM OPINIE O 20 GROSZACH
a ja mysle ze teraz jest wlasnie najlepszy czas na kupno, inwestor pewnie jest juz dogadany a walne bedzie formalnoscia - jezeli obejma akcje znacznie powyzej ceny rynkowej a tak musi byc to kurs poszybuje do gory.
W zupełności się z tym zgadzam. Czas wszystko pokaże, uważam tak jak kolega, że to dobry moment na kupno. Najbliższe tygodnie będą b. ciekawe dla spółki i jej przyszłości.
Kto jest zainteresowany daną spółką to wchodzi na jej podforum.
Nikt nie każe Ci się wypowiadać, tym bardziej, że obserwuję Twoje posty i są tylko i wyłącznie nagonką na spadki - Twoje zdanie - każdy może mieć swoje.
hotblok dlaciebie moje pisanie to nagonka na spadki a dla mnie twoje to naganianie na wzrosty.. widzisz mi zależy żeby ludzie nie dali się nabrać na teksty typu super spółka itp. bo wiadomo że to nie prawda. może będzie ale nie teraz, jak jest kryzys. (znam te bajki że kupujecie przyszłość itp. ) . dla ciebie moje pisanie to naganianie na spadki i tyle. rozumiem że chcesz sprzedać ale weź przykład z oilmana on nie wciska kitów . i jak się domyślam też nie kłamie że jest źle , po prostu mówi prawdę. warto poczekać jak się ma akcje ale 5 razy się zastanowić czy kupić. i tyle . szacun
tylko o to chodzi, mi nie zależy na spadku bo sam mam trochę tego bo byłem przekonany i nadal jestem że tu będzie drugie bge ale brałem taniej i nie zamierzam wychodzić. ale nie pozwolę oszukiwać ludzi... osobiście uwazam że powinno się prokuraturę nasyłać na takich łgarzy ... ale to moje personalne zdanie i takie pozostanie. pisz a nie naganiaj to nie będę tez naganiać. pisz prawdę to też będą pisać prawdę!!! jak zaczniesz oszukiwać to i ciebie będą oszukiwać
Jedno pytanie. Skąd wiesz, że chcę sprzedać?
Traktuję to jako inwestycję DŁUGOTERMINOWĄ, mogę trzymać choćby z rok
jestem przekonany, że będzie można na tym zarobić.
Kto ma łeb na karku to teraz ładuje do wora, niecierpliwi oddają i wrócą, ale przy 3x wyższym kursie, po 20gr będziecie odkupywać sprzedane akcje. Tylko wtedy już będzie po walnym, poznacie inwestora, który obejmie nową emisję i będzie miał większość w spółce.
Piszecie, że to bankrut - widzieliście jakieś info o upadłości? Zarząd właśnie po to zwołuje NWZA żeby była płynność w spółce. Wiedzą, że w przyszłym roku ruszają dotacje i developerka odrodzi się jak feniks z popiołów. Niestety tak to jest na giełdzie: poinformowani kupują plotki i sprzedają fakty, a leszcze kupują fakty i zostają z towarem...
Zastanówcie się czy chcecie zarabiać czy stać z boku, wasza kasa - wasze decyzje. Ja tyle ile mogłem wpakowałem.
aby uplasować emisję po 13 trzeba podbić na 26.
tyle w temacie.
przed emisja jak zwylke wysyp mega super info, oczywiście jako obiecanki cacanki ale co tam 200% leży na ziemi i trzeba podnieść.
niestety 90% populacji ma chory kręgosłup i tego nie zrobi.