Dnia 2012-10-31 o godz. 12:27 ~frendzel napisał(a):
> w 100% przewidziałem nawet twoją "ciętą"
> ripostę obsrany leszczu ale siedź spokojnie i obserwuj i
> poczekaj do końca sesji bueheheh
Dwaj masz okazje oddać swoje ostatnie 100 szt, po 0,17 zł...Mogą cię ubiec ..
strategią tego leszcze harrego jest pisanie, że wszystko idzie zgodnie z planem:D
ma coś koleś z banią...obojętnie czy bedzie 12 czy 20 groszy to jest to zgodne z jego planem...
chyba czas by ktoś Cie wysłał do lekarza...przykro mi...
Dnia 2012-10-31 o godz. 12:39 ~mms napisał(a):
> strategią tego leszcze harrego jest pisanie, że wszystko
> idzie zgodnie z planem:D
ma coś koleś z banią...obojętnie
> czy bedzie 12 czy 20 groszy to jest to zgodne z jego
> planem...
chyba czas by ktoś Cie wysłał do
> lekarza...przykro mi...
Czemu tak cię boli ,że inni mogą mieć rację a nie ty ???Jak ktoś konkretnie pisze i jego strategia sprawdza się w 100 % to wysyłasz do lekarza ..
Wyluzuj to nic wstydliwego mylić się raz za razem ..
Dnia 2012-10-31 o godz. 13:00 ~frank napisał(a):
> to napisz konkretnie co będzie przez pare dni działo z
> kursem i będzie wiadomo kto jest leszczem bo ciągle
> piszecie bzdury a nic konkretu
Jutro bez zmian w stosunku do dzisiejszego zamknięcia w sobotę i niedzielę podobnie ...
Dnia 2012-10-31 o godz. 13:07 ~hary napisał(a):
> Dnia 2012-10-31 o godz. 13:00 ~frank napisał(a):
>
> to napisz konkretnie co będzie przez pare dni działo z
> > kursem i będzie wiadomo kto jest leszczem bo
> ciągle
> piszecie bzdury a nic konkretu
Jutro bez
> zmian w stosunku do dzisiejszego zamknięcia w sobotę i
> niedzielę podobnie ...
hahaha...co za tępak...idź lepiej do szkoły
człowieku kup coś na pamięć - nie wiesz co "prognozowałeś" - a raczej wróżyłeś z fusów?:P
walkower - tak to jest jak się dyskutuje z niekumatymi - jak już coś mają powiedzieć sensownego to obrażają rozmówce...pasowałby na polityka, nic nie wie, na niczym się nie zna a udaje ważnego...gimnazjalista?! :D
ale na co? nie wiem właściwie po co z nim dyskutuje...poziom gimnazjalisty wiedzy zero...nawet już sam nie wie co się sprawdzi na 100% :) ale idzie zgodnie z planem - no po prostu ŻAL...zawsze może napisać, że wzrośnie a jak nie to spadnie i wtedy mu się plan sprawdzi:D
Leszcze jak dzieci we mgle ....mms zbłądził i prosi o wskazanie kierunku ..
Frank i mms ja nie mam tego komfortu , że kupię 1000 , 2000 akcji i czekam na zmiłowanie aż ktoś podciągnie i wtedy wychodzę z kilkoma groszami zysku ..A dla zabicia czasu udzielam się na forum jak typowy leszcz ..
Ale co on Ci powie? Jak Ci powie ze bedzie 25gr to uwali kurs bo bedzie chcial wyjsc i na odwrot. Tutaj kazdy jest nieszczery i odpowiada sam za siebie i sam dysponuje kiedy kupic i kiedy sprzedac.
Nie wiem czy hary jest grubasem czy nie ale my nie mamy zadnego wplywu na kurs. Moze tylko w malym procencie. Tutaj grubasy rozdaja karty i w kazdym momencie moze byc dół jak i rowniez góra.
Dnia 2012-10-31 o godz. 14:56 ~mms napisał(a):
> no nie masz komfortu więc musisz biedaczysko kupić max 500
> szt i liczyć na 1 zł co by cokolwiek zarobić...przykre...
> no to słuchamy Twojej wersji o wielmożny:P
co dalej z
> kursem?
Czytaj ze zrozumieniem .. Nie mam komfortu bo nie posiadam 1000 ,2000 szt. akcji jednej spółki i siedzę całymi dniami przed kompem i szukam słów otuchy , że sprzedam z zyskiem ..Mój portfel to nie tylko ta spółka ..
Samarytan szukaj na innych forach ..
Strategi na dziś zrealizowana w 100 % ... Widzę wasze zdziwione miny ...
Zadajecie sobie pytanie jak on to robi , że tak trafia ???
Cóż lata praktyki ...
jurek, a myslisz że warto??
to Ty musisz być przekonany o słusznosci swoich działań.
jeśli chcesz polegać na opinii innych to pewnie szybko popłyniesz...i daj sobie spokój