INTERNET GROUP SA treść uchwał podjętych podczas NWZ oraz ogłoszenie przerwy w obradach
Raport bieżący 96/2012
Zarząd Internet Group S.A. (dalej: Spółka), działając na podstawie normy § 38 ust. 1 pkt. 5) rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, niniejszym informuje, iż podczas Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Spółki w dniu 30 października 2012 roku podjęło następujące uchwały:
Uchwała nr 1
Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Internet Group S.A.
z siedzibą w Warszawie z dnia 30 października 2012 r.
w sprawie: wyboru Przewodniczącego Zgromadzenia.
Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie uchwala, co następuje:
§ 1.
Powołuje się na Przewodniczącego Zgromadzenia Pana Macieja Drogonia.
§ 2.
Uchwała wchodzi w życie z chwilą podjęcia.
Uchwała nr 1 została podjęta w głosowaniu tajnym, przy 12.182.497 głosach oddanych, w tym przy 11.768.406 głosach oddanych "za", 414.091 głosach "wstrzymujących się" i braku głosów "przeciw".
Uchwała nr 2
Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Internet Group S.A.
z siedzibą w Warszawie z dnia 30 października 2012 r.
w sprawie: zarządzenia przerwy w obradach Walnego Zgromadzenia.
Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie uchwala, co następuje:
§ 1.
Działając na podstawie art. 408 § 2 Kodeksu spółek handlowych Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki zarządza przerwę w obradach.
§ 2.
Obrady zostaną wznowione w dniu 12.11.2012 roku o godzinie 12:00 w siedzibie Spółki.
§ 3.
Zobowiązuje się Zarząd Spółki do przedstawienia podczas wznowionych obrad informacji na temat uzasadnienia planowanego obniżenia kapitału zakładowego oraz dalszych perspektyw rozwoju Spółki w związku z planowanym obniżeniem kapitału zakładowego.
Uchwała nr 2 została podjęta w głosowaniu tajnym przy 12.182.497 głosach oddanych, w tym przy 11.768.406 głosach "za", braku głosów "wstrzymujących się" i 414.091 głosach "przeciw".
Zarząd Spółki informuje, że Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie nie odstąpiło od rozpatrzenia któregokolwiek z punktów planowanego porządku obrad oraz że do protokołu nie zostały zgłoszone sprzeciwy podczas obrad do żadnej z uchwał.
pewnie byly mgly i szejq co zbieral akcje nie mogl wyladawac w wawie ani wyleciec z hameryki bo sandy szalal. Bedzie dobrze trzeba jeszcze poczekac na przelozenie do przelozenia obrad i kolejnego aneksu do aneksu wyceny wstepnej nowych funduszy funduszy do nowego biznesu. Wszystko to bardzo dobrze rokuje na przyszlosc. :-)
Nie ma co sie denerwowac. do konca roku jak tu jeden i wielu prorokuje bedzie na bide 2 zeta :-)
Powaznie trzeba uwazac na tranzakcje wysokiej czestotliwosci. W koncu komputery graja, tranzakcje wykonuje sie z czestotliwoscia swiatla. Juz kiedys byl taki zjazd na sp500 ponad 10% w kilka minut.
dobrze jest się przygotować na takie transakcje wysokiej cz. i np. przed sesją pójść na jogging, albo przewietrzyć się i zrobić małą gimnastykę. Niektórzy np. grają sporo na konsoli PS3, żeby sobie wyrobić szybkie reakcje. Ja tam dzwonię do wróżbity Macieja i wiem wszystko przed sesją. Po prostu.
No to fajnie, ze masz zaufanego, ja tam chodze do cyganki na pogaduchy na sienkiewicza w kielcach, a jak nie mam takiej mozliowsci to zbieram rekomendacje znanych i amatorow anlitykow typu zbycho. Sa wiarygodni i mozna duzo zarobic zwlaszcza gdy sie ich traktuje jako anty wskaznik)
oczywiście masz 100% racji forum jest doskonałym źródłem informacji. W excelu mam całe zestawienia adresów IP abym mógł szybko wyszukiwać co lepsze perełki ukryte w tej kloace. Zresztą jak wiadomo tropiciele mojej głupoty potrafią wyszukiwać posty sprzed pół roku wyciągając moje błędy i potknięcia. To tylko dowodzi, że forum to taka mała biblioteka mlądrości w której warto siedzieć godzinami :) niektórzy nawet siedzą na parkiecie i money.pl (nie pamiętam kiedy w ogóle wchodziłem w ogóle na tę stronę chyba rok temu)... Co do zbycha, to niestety jego perełka intakus to skończy jak jago. Żal.
Dnia 2012-10-30 o godz. 21:51 ~procka napisał(a):
> Wolałabym nie miec racji...
Jeżeli nie machnęli się w
> dacie, to teraz mamy 12.11 wznowienie obrad pierwszego
> NWZA, a następnie drugie NWZA wg planu 14.11
Trochę
> dziwacznie, ale w sumie nic już tu nie dziwi;)
Jeżeli chodzi o dziwy, to przeczytajcie ten artykół o Patrowiczu. Jakiś czas temu to czytałem i mnie tkneło . Czy czasem Wojciechowski się z nim nie dogadał ? On lubi małe podupadające spółki, przeżucanie aktywów, obniżanie kaptałów, itp.
Wcale bym się nie zdziwił. Jeżeli tak będzie, to trzeba będzie się napocić aby zarobić i w czas wyskoczyć, nie tracąc wszystkiego.