• raport kwartalny Autor: ~ross [213.158.216.*]
    jak obstawiacie nowy raport? zaczniemy marsz ku zyskom, a przynajmniej zmniejszaniu straty czy na razie nie ma na to co liczyć? Kiedy waszym zdaniem pojawią sie pierwsze wymierne korzyści współpracy z kanzem? Ja sądzę, że niestety raport będzie ze stratą podobną do tej z ostatniego kwartału a może nawet pogłębioną. Ale nie zmieniam zdania, że w perspektywie 2-3 lat warto było zainwestować w hurtimexa. Sądząc po rozwoju sieci sklepów, możnaby sie nawet pokusić o stwierdzenie, że Hurtimex w przeciągu kilku lat może zdominować handel odzieżą dziecięcą w miastach średniej wielkości w Polsce. Ubrania nie są drogie, mają naprawdę przyjemną stylistykę, sam wygląd sklepów tez należy ocenić jak najbardziej pozytywnie. Jeśli dołożyć wzrost marży dzięki wspólnym zakupom z Kanzem, to naprawdę nie będzie źle. Oczywiście kryzys, ale w miastach Polski B, kto prędzej padnie i tym samym odda pole konkurencji, mały prywatny sklep czy zaopatrywany po hurtowych cenach sklep Hurtimexu? Oczywiście niski przyrost naturalny, ale mimo wszystko jest to kilkaset tysięcy potencjalnych klientów. Uplasowanie się na bardzo rozdrobnionym rynku, bez obecnej sieciowej konkurencji, ze wsparciem europejskiego potentata jest bardzo dobrym pomysłem na biznes. A przynajmniej może być:-))
  • Re: raport kwartalny Autor: ~xyz [164.127.99.*]
    co za m.eda w koncowce robi spory minus?nie wiem czemu ma to sluzyc ale dzieje sie tak od dluzszego czasu,liczy ze ktos mu nawrzuca ?
  • Re: raport kwartalny Autor: ~ktos [217.153.6.*]
    ciekawe kto i co ma na celu zwalając tak kurs. Zwala i zaniża, ale nikt nie wypie.
  • Re: raport kwartalny Autor: ~cycek [83.9.30.*]
    Zawsze można bronić.
  • Re: raport kwartalny Autor: ~ross [188.147.177.*]
    zarząd zapowiadał w ostatnim raporcie, że juz w III kwartale pojawią się efekty współpracy z kanzem, na wynik powinna też wpłynąć ugoda z Chińczykami . Jakie więc będą wyniki? lepiej nie zapeszać:-)))) Może coś wspomną o pozyskiwaniu inwestora, o czym też było w raporcie za ostatni kwartał. Trzymajmy kciuki, w końcu trzymamy je za siebie :-)))
  • Re: raport kwartalny Autor: ~Misiek [193.41.230.*]
    A kiedy mają się ewentualnie pochwalić?
    Z góry dzięki za info i pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: raport kwartalny Autor: ~ross [37.30.42.*]
    wiem tylko tyle, co było napisane w raporcie za II kwartał.
  • Re: raport kwartalny Autor: ~FELIX [77.115.22.*]
    Dnia 2012-11-13 o godz. 20:08 ~ross napisał(a):
    > wiem tylko tyle, co było napisane w raporcie za II kwartał.

........RAPORT ZA 4Q 2012 - JUTRO 14.11.2012 , WWW.HURTIMEX.COM.PL > STRONA TUP TUP > RELACJE INWESTORSKIE > RAPORTY BIEŻĄCE I OKRESOWE > - - -
    OJ DZIECIACZKI - .....

• Re: raport kwartalny Autor: ~mr [94.42.252.*]
    Oj dzieciaku jutro moim zdaniem to raport za 3 kwartał
[x]
HURTIMEX 0,00% 0,17 2026-05-15 10:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.