Przestańcie dyskutować pod postami o jakichś nic nieznaczących tytułach. Zrobił się z tego forum klub emeryta albo klepania po plecach.
Główne mega infa gdzieś znikają przez to, np. to o rozstrzygnięciu kontraktu na budowę biogazowni. Dlaczego ten temat nie był tu mielony przez tydzień??
Jak BGE ma rosnąć jak wszystkie wątki dotyczą jurka??
Tak więc Panowie, dyskutujcie o czym chcecie ale pod wątkami o BGE. Wtedy inni inwestorzy będą widzieć, że w BGE też się dobrze dzieje. Bo to że my wiemy, że jest super, to nie wystarczy, by rosło muszą także inni wiedzieć.
Zatem przenosimy dyskusję na wątek o kontraktach z Lotosem i wtedy wy sobie pogadacie a inni inwestorzy będą wiedzieć, że BGE się rozwija w tempie Felixa BAumgartena;)
Pozdrawiam
nie wierze, że po takim infie będziemy pod kreską...no chyba, że zdejmą batona...
ale deb.il by był jakby zostawił w tej cenie jak mógłby śmiało sprzedać wyżej...chyba stopowanie wzrostów...
pewnie masz racje - słabo rozgarniętych nie brakuje - sprzewali kghm po 80 bo już dużo urosło czy immo po 5-6 zł...;)
no nic jak spojrzy za 2-3 miesiące na wartość spółki to będzie pluł sobie sam w twarz:P
fix-y to nic innego jak pół godziny handlu, normalnego handlu
mam na mysli obecną cene 1,25
wiele nie pozostało, ja pare sztuk dobrałem, można to rozdrapać i kolejne ilości też, oczywiście w wyższej cenie od obecnej, nikt nie powiedział że ta cena jest sztywna, tę cene też można kierować zleceniami, jak jesteś zniecierpliwiony jeden z drugim masz okazje zwalić jeszcze nizej i po kłopocie
ja osobiście radze dobierac bo jest cały czas promocja
A niech bujają łajbą - to też ciekawe, DT-owcy na 2 fixach. Sam bym się tak pobawił. Boję się tylko dnia, w którym padnie kilka oczywiście spodziewalnych info i obudzimy się o 1pln wyżej - dlatego wbrew naturze trzymam i nie bujam na spadkach:).