Mam 30 spółek z NC i na wszystkich pisza to samo , że będzie plajta . Moje zdanie jest takie że za pare tygodni będzie już po korekcie na szerokim rynku i ruszą już spółki z NC . Teraz nastepuja wyskoki na nielicznych spółkach . Do wiadomości ja osobiście dzisiaj dokonałem pierwszego zakupu tego papieru i mam zamiar dużo na nim zarobić
panikarze !!! prezio wszystkie zastawił , BBI musi informoqwać o każdej zmianie o 2% czyli sprzedając 600 000 szt jak na razie nie było żdanych komunikatów FF bardzo niskie jak przyjdzie info to 1 zł peknie bardzo szybko pozdr.
Dnia 2012-10-29 o godz. 11:23 ~prawda napisał(a):
> panikarze !!! prezio wszystkie zastawił , BBI musi
> informoqwać o każdej zmianie o 2% czyli sprzedając 600 000
> szt jak na razie nie było żdanych komunikatów FF bardzo
> niskie jak przyjdzie info to 1 zł peknie bardzo szybko
> pozdr.
Ta spolka to pulapka.....Zostali sami marzyciele co potracili 70% w tydzien i pojawiaja sie nowi dawcy chetni na straty od tygodnia dzien po dniu kupuja 'okazyjnie'....
Dnia 2012-10-29 o godz. 11:36 ~ryszard napisał(a):
> Widzę że przez giełdę , a własciwie przez straty masz mózg
> wielkości zielonego groszku . Jeszcze dzisiaj ten papier
> będzie na plusie .
No oczywiscie, ze mozesz sobie pomarzyc....-;))) w koncu zaplaciles za bilet w pierwszym rzedzie...-;))) To, ze jutro bedziesz szczesliwcem z 20% strata po jednym dniu to beda ci bic brawa ci z ostatniego rzedu....-;)))
Ryszardzie a co z GKS ? Miał lecieć na wyżyny wg Twoich prognoz a tu kicha ... a STI ? ... Bez urazy, ale może w końcu trafisz... czego Tobie i sobie życzę (kupiłem znów trochę C2A - a raczej ktoś wyrzucił a mi wpadło po 0,12 zł pewnie przepłaciłem...)
STI już od dawna nie posiadam , a o GkS jestem bardzo spokojny . Mam wiele spółek z NC jedne trzymam parę miesiecy a inne kilka dni . Jak wiesz zawsze kupuję spółki po NIAGARZE tj po silnych spadkach z małym FF i koniecznie muszą miec wskażniki C / Z , C / WK .
Rysio inwestuje kapitalem 500zl wiec jak spadnie o 50% to raptem straci 250zl a jak wzrosnie o 100% to bedzie mial giga zysk.....
Rysiu stara sie widziec to co chce widziec i nie zwracac uwage na okolicznosci....Spokojnie rysiu...Jutro bedziesz lykal sline....Dzis pewnie kolejny komunikat o wyjsciu kogos itd....
Dnia 2012-10-29 o godz. 12:24 ~ryszard napisał(a):
> W dupie mam czy ktoś wyszedł czy nie , Ja gram na AT .
> zapewniam cię że nie inwestuję w spółke 500 zł tylko dużo
> wiecej .
No to jezeli ty wiecej inwestujesz w taka wydmuszke i do tego piszesz o takim bzdecie jak AT ktore w przypadku tego typu gniotow mozna o kant tylka rozbic to gratuluje...-;)))
Pewnie dzis bedzie kolejny sensacyjny komunikat o wyjsciu kogos.....No ale ty rysiu przeciez masz same dobre strzaly....-;)))
Dnia 2012-10-29 o godz. 12:34 ~ryszard napisał(a):
> Przyznaję ci rację , ja czekam na 30 gr i wyzej
Rysiu zapewniam ciebie, ze za kilka dni bedziesz czekal aby chociaz sprzedac po 12 groszy i odrobic strate....Ty jeszcze nie wiesz, ze masz w plecy bo widzisz to co chcialbys widziec....
Tak jak już pisałem na poprzednim wątku... Syfik jeśli nie masz zamiaru inwestować w tą spółkę to opuść to forum i znajdź sobie coś w temacie leczenia natręctw, może tam twój przypadek zainteresuje innych.
Jeśli natomiast liczysz, że swoimi postami przekonasz innych do sprzedaży, to raczej marne twoje szanse.
Ale z ukrytego na 13 gr wali....SZOK !....Moze nie bedzie taki okrutny i dla pozoru uspokojenia ulicy ktora naiwnie w to inwestuje nie zakonczy dzis na dolnych widlach aby jutro ubrac ponownie marzycieli w wydmuszke....-;))))
Ja czekam dzis na kolejny zajebisty komunikat o sprzedazy....a pozniej...Kto wie...Moze o utracie plynnosci itd....
Dobrze..zgoda ! Nie bede wam odbieral tego co najpiekniesze..a wiec marzen....Niech wam bedzie...marzenia sa wlasnie czym s najpiekniejszym bo sa marzeniami.....Do pozdrowienia za kilka dni....Pa..pa
Wpadło po 0,12 zł sprzedane po 0,13 zł Już myślałem, że wtopiłem, a tu niespodzianka ;-) I na "czipsy, kole i kino" jest ;-))) Nie ma to jak 2 kółka na dzień ! Pozdrawiam
Wcześniej będzie 22 gr niż 12 gr . Jest już po herbacie tj po spadkach . Wskazuje na to volumen obrotów . Teraz będziesz tylko widział jazdę na PÓLNOC . Co miało spaść to już spadło >
Za dwie sesje 15 sesyjna przetnie od dołu 45 sesyjną dając sygnał kupna . Ostatni wzrost został poprzedzony również takim sygnałem . Ten papier musi wzrastać bo wszystko na to wskazuje . Najbardziej przemawia za tym volumen . Malkontenci odpadną , a wzrost tej spółki zegra sie z wzrostem całego indeksu NC , który pokazuje siłę relatywna względem innych indeksów .
Do przecięcia od dołu EMA45 od dołu przez EMA15 jeszcze dług droga.
W mojej skromnej opinii nie nastąpi to jeszcze w tym tygodniu, teraz kurs będzie przez kilka sesji bujać się w przedziale 0,13-0,16zł. I dopiero przed ogłoszeniem wyników za IIIkw może troche rozbujać kurs.
Poza tym stosowanie AT na NC, w szczególności gdy wkoło pełno niewiadomych o charakterze fundamentalnym w samej spółce, jest przesadą.
Dnia 2012-10-29 o godz. 14:13 ~ryszard napisał(a):
> Jesli ten papier został zebrany od panikarzy to teraz
> będzie to samo co na DI GATE tj dzida do góry .
Rysiu nie podniecaj ludzi,same niewiadome,chcą opchnąć papier i Ty także
Witam rozwiązano umowy z Emi Tel Sp.zo.o. z siedzibą w Warszawie
a główny prtner do Emitel Sp.zo.o. z siedzibą w Krakowie który ma zastawione akcje Bardzo duża i bardzo bogata firma której właścicielm jest ogromny fundusz z Londyńskiego CITI
wracamy na 0,80 zł pozdr
CALL2ACTION zmienia siedzibę
admin, ndz., 2012-06-24 15:16
W związku ze stałym rozwojem spółki od 02 lipca Call2Action zmienia lokalizację swojej siedziby. Po czterech latach spółka opuszcza biuro przy Świętokrzyskiej 18 i przenosi się na ulicę Jasną 14/16A, do biurowca Centrum Jasna (www.centrumjasna.com.pl).
Nowoczesny obiekt przy ulicy Jasnej zagwarantuje przestrzeń i komfort pracy niezbędny dla dynamicznej firmy jaką jest Call2Action. Na nowe biuro będą się składały obszerny open space z przeszklonymi ścianami, recepcja, gabinety zarządu oraz dwie sale konferencyjne dla naszych gości.
Ciesząc się z przenosin do nowej siedziby prosimy jednocześnie naszych Partnerów i Klientów o zaktualizowanie danych korespondencyjnych i numerów telefonów biura Call2Action. Wszystkie dane oraz zdjęcia nowego biura zamieścimy na stronie internetowej już w przyszłym tygodniu.
Gdzie jest jakis komentarz zarzadu albo prezesa...Trzeci dzien pod rzad zle lub przynajmniej nie jasna info i nie ma zadnego komentarza ze strony spolki ???
Co to za gniot ??? Brak komentarza to jasna sytuacja...Nie komentuja bo tona i kto blizej ten pozbywa sie trefnego towaru ?
CALL2ACTION zmienia siedzibę
admin, ndz., 2012-06-24 15:16
W związku ze stałym rozwojem spółki od 02 lipca Call2Action zmienia lokalizację swojej siedziby. Po czterech latach spółka opuszcza biuro przy Świętokrzyskiej 18 i przenosi się na ulicę Jasną 14/16A, do biurowca Centrum Jasna (www.centrumjasna.com.pl).
Nowoczesny obiekt przy ulicy Jasnej zagwarantuje przestrzeń i komfort pracy niezbędny dla dynamicznej firmy jaką jest Call2Action. Na nowe biuro będą się składały obszerny open space z przeszklonymi ścianami, recepcja, gabinety zarządu oraz dwie sale konferencyjne dla naszych gości.
Ciesząc się z przenosin do nowej siedziby prosimy jednocześnie naszych Partnerów i Klientów o zaktualizowanie danych korespondencyjnych i numerów telefonów biura Call2Action. Wszystkie dane oraz zdjęcia nowego biura zamieścimy na stronie internetowej już w przyszłym tygodniu.