to jak to nazwaliście "niecierpliwi" zostali nagrodzeni i wyszli na górce a cierpliwi będą musieli być jeszcze cierpliwsi aby kiedyś wyjść bez straty...przykre ale jak widać w spółce nie wiele się zmieniło - przynajmniej z kursem...tylko podbitki i opuszczanie pokładu...
pewien nie jestem...nigdy nie można...
ale zobacz jak to wygląda - podbiera ulica drobniakami a na lewo jak uzbiera się popyt jest zrzut setek k. od czasu do czasu z prawej pójdzie 100-150k co by lepiej wyglądało...
zobaczymy czy już dzisiaj zasypane 0,12 i nie będzie dolnych wideł...poniżej 12 groszy popytu zero...
ale mogę się mylić -czego Wam życzę;) 2 zł do Świąt;)
zaznaczam - nikt nie jest nieomylny i mogę się mylić...
ale dziwi mnie jedno, znika jurek i dziwnym trafem tu sypanie i na bge także idą batony na S...może zarobił ile chciał i zwija zabawki - rozumiem, tylko dlaczego wtedy pisze takie teksty...
miałem go za poważnego i szanuje - mam nadzieje, że w tej kwestii także się mylę i to tylko dziwne teorie spiskowe...czekamy aż wróci i się wypowie...no i oczywiście na info na bge;)
troche przemysleń spółka jest o 100% droższa od ostatnich dołków musi sie kurs skorygować Przeciez nic jak na razie się nie zmieniło w spółce jak ktos jest 100% zarobiony w pare dni to brac zyski i szukac innych spółek groszowych a jest ich kilka na NC z perspektywa wzrostu i stagnacją kilku miesięczną na dołkach
groszodupce? kto wywalil 300tys. papiera po 13gr? cwaniaki wykorzystuja podbitke do wyjscia. niech sobie te infa w dupe wsadza. za chwile znowu walna bo juz straszaki na kupnie poustawiane.
Dnia 2012-10-26 o godz. 15:40 ~mms napisał(a):
> "A tutaj natomiast pięknie rozgrywają "
> no faktycznie dla nich pięknie:P
dla kupujących już
> niekoniecznie;)
a ty bys chciał odrazu na 50 wejsc i na drugi dzień to powt. i po 2 tyg lezec na wyspach gdzies na pacyfiku