Pułapka na techników kiepsko zadziałała.
Czy dobrego nie wiem w grudniu powspominamy październik jak tu było nerwowo i dziewczyny chciały kupić po 0,70 a kupiły po 1,70 i to w szybkim tempie.
Dzisiaj piatek ludzie zajmują pozycje na K i stąd ta przewalanka.
dziewczyny jakie dziewczyny ? skad wogole wiesz ze jestem dziewczyna mogłabym napisac tak lub mołgbym napisac w ten sposób to tylko klawiatura palce i enter ...nie bój sie janusz o kogoś portfel martw sie o swój i przypuszczenia mam przypomniec o spekulacjach dzwoniłem do kumpla z "branży" mowią ze bedą zbierac do 2zł a pozniej wywalac po 4zł jak na ursusie dobre do tej pory mam wydrukowane i mnie to smieszy gratuluje ze masz wirtualnego kolege widac ze giełda cie zniszczyła psychicznie szkoda mi twojej rodziny ze musza z takim mieszkac
i bedą zbierać do 2 i wywalać ponad 4 nic się nie zmeniło a ty wolisz kupować drożej czy taniej co??
Giełda dała mi tyle ile inni nie są w stanie zarobić w trzech pokoleniach i powróćmy na tory tych co chcą stracić 30% a nie 95% myśl zanim coś napiszesz ok.
Ja spadam wracam po południu leszczy co raz mniej straszenie kiepsko wychodzi i co skubią z korektami ale skubią i up na czerona linie nakreslona na 1,80 czy także rysować nie potrafisz.
skoro bys tyle zarobił nie siedział byś rekinie na forum dla plebsu tylko sie smiał z robaczków, jesli siedziałes na giełdzie w 2008 to nie powiesz mi ze dorobiłes sie fortuny bo wtedy kazdy stracił ale no cóż taki rekin zdarza sie bardzo rzadko jak Ty. A tak przy okazji zycze ci wszystkiego dobrego i dużo zdrowia o wiele cenniejszego niż $$$, takie szczere ode mnie intencje.
Będą wzrosty,jest info,dzisiaj o godz wu dokonałem nieprzeciętnego aktu defekacji o znakomitym roczniku i bukiecie ,takie znakomite onfo powinno ruszyć akcjami do góry.