no to ladnie zes wjeb....a trzeba bylo opchnac jak tak zrobilem sprzedalem wszystko po 0,04 groszejak jeszcze bylo przynajmniej czesc kapitalu ochronilem bo wiedzialem ze bedzie to juz koniec jak biegly ocenil i nie dal szanse a wy wierzyliscie w cuda to teraz macie papier na sciane niestety !!a gdzie arek naganiacz ladnie ludzi wystawil ...............
a ja sobie zostawilem 250 kilo
spolka dalej jest do wziecia i jest jakas szansa ze ktos to wezmie
wiekszosc patrzy przez pryzmat notowan ale branzowemu moze to dyndac
ktos kto chce robic biznes w logistyce mogl skupic tanie walory i zaczac ukladac sie z syndykiem i wirzycielami
taka luzna teza
Ja ostatniego dnia kupiłem 10000 po 0,01 za 100 zł.
Nic nie tracę, a zdarzają się powroty.
Jak by spółka wróciła za jakiś czas na giełdę, to może być dużo wyżej.
W każdym bądź razie żadna strata.
do kolo ty sobie gowniazu za duzo nie pozwalaj ja nikogo nie namawialem tylko przekazywalem informacje , ktore uzyskalem od zazadu , i nie byly to informacje poufne kazdy z was mogl sie dowiedziec co i jak wystarczylo podzwonic , niestety mnie tez wprowadzono w blad naszczescie wyskoczylem po 4 gr no niestety tu byla ruletka , dziwi mnie jedynie fakt , ze spolka nie dostala szansy , igroup mial dlug trzy krotnie przewyrzszajacy jego wartosc a mimo tego wybronil sie , w obecnych czasach malo komu mozna zaufac , my drobni akcjonariusze mamy prawo do wszystkich informacji posiadajac nawet 1 akcje danego waloru i czy to bedzie prezes , sundyk itd musi telefonicznie przekazac sytuacje spolki stad moje wczesniejsze wpisy , ale teraz widze ze mnie terz mamiono nie bede tutaj polemizowal na temat poszczegolnych informacji , ale plskie gpw to jest poprostu w obecnych czasach chaosu jedno wielkie oszustwo , gra mafijna , spoldzielnie itd , i tutaj knf powinien interweniowac , a tego nie robi , drobni gracze sa jebani w dupe i tylko pseudo inwestory typu pan p. moga w bialy dzie rabaC LUDZI Z KASY to przeciez widac golym okiem , i nie wieszajcie na mnie psow bo ja terz na jago stracilem , trudno trzeba poszukac innej spolki .
A pamietam arecki jak pisales ze trzymasz do konca.A jednak zwieracze nie wytrzymaly.Ja swoje mam i cos czuje ze to jeszcze nie koniec.A jak chcesz odrobic to zerknij na Intakus.Niedlugo bedzie tam uklad a akcji w obrocie bardzo malo