• co wy na to Autor: ~Janek [37.7.22.*]
    Zeby kazdy napisal ile tego kupil.Ja niestety mam tego 470k kupione srednio pi 5groszy.
  • Re: co wy na to Autor: ~kolo [81.210.25.*]
    no to ladnie zes wjeb....a trzeba bylo opchnac jak tak zrobilem sprzedalem wszystko po 0,04 groszejak jeszcze bylo przynajmniej czesc kapitalu ochronilem bo wiedzialem ze bedzie to juz koniec jak biegly ocenil i nie dal szanse a wy wierzyliscie w cuda to teraz macie papier na sciane niestety !!a gdzie arek naganiacz ladnie ludzi wystawil ...............
  • Re: co wy na to Autor: ~jagoda [109.243.91.*]
    ja ponad 120 K po 0,10! Koniec świata, w domu nic nie mowie!
  • Re: co wy na to Autor: ~as [62.141.223.*]
    a ja sobie zostawilem 250 kilo
    spolka dalej jest do wziecia i jest jakas szansa ze ktos to wezmie
    wiekszosc patrzy przez pryzmat notowan ale branzowemu moze to dyndac
    ktos kto chce robic biznes w logistyce mogl skupic tanie walory i zaczac ukladac sie z syndykiem i wirzycielami
    taka luzna teza
  • racja ale najpierw musicie odwolac obecnego prezesa Autor: ~marcin [82.47.11.*]
    Moim zdaniem do­tych­cza­so­wy za­rząd ro­bił zbyt ma­ło, by zmie­nić for­mę upa­dło­ści z li­kwi­da­cyj­nej na układo­wą.

W pierwszej koleljnosci powinniscie dazyc do zwolania NWZA !
  • Re: co wy na to Autor: ~Krzak [89.161.21.*]
    Ja ostatniego dnia kupiłem 10000 po 0,01 za 100 zł.
    Nic nie tracę, a zdarzają się powroty.
    Jak by spółka wróciła za jakiś czas na giełdę, to może być dużo wyżej.
    W każdym bądź razie żadna strata.
  • Re: co wy na to Autor: ~koka [37.98.208.*]
    Mała strata, pomyśl, co czuje czytając twoją wypowiedź osoba, która kupiła tyle samo akcji, co ty za np. 2 czy 3 złote.
  • Re: co wy na to Autor: ~Jola [109.196.57.*]
    najbardziej poszkodowani są Ci którzy obejmowali nową emisję po 3 zł

ale kto o nich pamięta

• Re: co wy na to Autor: ~Janek [37.7.169.*]
    No to widze ze nie ma tu za wielu ktorzy zostali z akcjami a wszystkich jest przeciez 46mln.szt..Ciekawe kto zostal z tymi milionami "smiecia"
  • Ty go masz Autor: ~raj [82.33.246.*]
    i po co te pytania retoryczne sam napisales ze masz az 470k

a jak chcesz wiedziec wiecej to zapytaj IRKA i Jerrego

• Re: co wy na to Autor: ~arek [89.151.40.*]
    do kolo ty sobie gowniazu za duzo nie pozwalaj ja nikogo nie namawialem tylko przekazywalem informacje , ktore uzyskalem od zazadu , i nie byly to informacje poufne kazdy z was mogl sie dowiedziec co i jak wystarczylo podzwonic , niestety mnie tez wprowadzono w blad naszczescie wyskoczylem po 4 gr no niestety tu byla ruletka , dziwi mnie jedynie fakt , ze spolka nie dostala szansy , igroup mial dlug trzy krotnie przewyrzszajacy jego wartosc a mimo tego wybronil sie , w obecnych czasach malo komu mozna zaufac , my drobni akcjonariusze mamy prawo do wszystkich informacji posiadajac nawet 1 akcje danego waloru i czy to bedzie prezes , sundyk itd musi telefonicznie przekazac sytuacje spolki stad moje wczesniejsze wpisy , ale teraz widze ze mnie terz mamiono nie bede tutaj polemizowal na temat poszczegolnych informacji , ale plskie gpw to jest poprostu w obecnych czasach chaosu jedno wielkie oszustwo , gra mafijna , spoldzielnie itd , i tutaj knf powinien interweniowac , a tego nie robi , drobni gracze sa jebani w dupe i tylko pseudo inwestory typu pan p. moga w bialy dzie rabaC LUDZI Z KASY to przeciez widac golym okiem , i nie wieszajcie na mnie psow bo ja terz na jago stracilem , trudno trzeba poszukac innej spolki .
  • Re: co wy na to Autor: ~Janek [5.60.157.*]
    A pamietam arecki jak pisales ze trzymasz do konca.A jednak zwieracze nie wytrzymaly.Ja swoje mam i cos czuje ze to jeszcze nie koniec.A jak chcesz odrobic to zerknij na Intakus.Niedlugo bedzie tam uklad a akcji w obrocie bardzo malo
  • Re: co wy na to Autor: ~yyy [89.79.35.*]
    Do Janek

ehhh Janek ten sam watek i dwa rozne IP.....co za swiat, co za ludzie...
  • Re: co wy na to Autor: ~Janek [5.60.157.*]
    A slyszales o takim czyms jak internet mobilny?
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.