Fatalna informacja....Sprzedaja zastawione akcje....To idzie po kazdej cenie niczym wyprzedaz majatku.....Niech ktos sprawdzi w Sadzie w rejestrze ile moga miec zastawu na tych akcjach ...Ale to nie sa dziesiatki tysiecy a pewnie miliony akcji....
TO INFO TO MASAKRA. Teraz juz wiadomo skad to wywalanie wczoraj i dzisiaj a jutro pewnie bedzie rzez skoro juz wszyscy wiedza, bo dotad sprzedawali "wtajemniczeni".
Praca dodatkowa dla każdego. 15 zł / h. Wprowadzanie danych na stronach www, wypełnianie ankiet internetowych. 3-5 godzin dziennie. Krótkie CV proszę kierować pod adres mailowy: agnescio@wp.pl
Bo zgłasza się Reiffeisen LEASING po kasę.
A co c2a może leasingować? Samochody? Coś niezbyt ważnego dla samej spółki i jej działalności.
A poza tym spółka jasno określiła że to jest bezpodstawne i że idą do sądu, więc raczej brak zapłaty raty leasingowej nie wchodzi w grę.
Poza tym myślę, że dzisiejsza wyprzedaż to efekt odwołania członków rady nadzorczej. Myślę, że to oni sprzedawali(tak jak na opennecie odchodzący z rady sporo zaniżyli kurs) . Teraz czekamy kto na ich miejsce. Jeśli to ktoś z Emitela to spodziewałbym sie małej euforii.
Na razie trzeba czekać, myślę że jutro coś się wyjaśni.
Raczej bym nie panikował, bo to jacyś leasingowcy. Nie jesteśmy firmą transportową żeby było to wielkie zmartwienie.