ale niestety znowu mamy spadki i sprzedaż z ukrytego...jednak musi się pokorekcić 1-1,20 troszkę dłużej...na 2 zł nie licz do końca miesiąca...
zastanawia mnie gdzie jest jurek - zawsze taki aktywny a dzisiaj ciiiisza...
no nic niby bedzie jego info o przekroczeniu progu;) zobaczymy czy człek prawdomówny;)
ma - bo wystawiał;)
więc do przekroczenia progu niewiele mu brakuje - pytanie tylko czy zrobi jak zapowiadał czy będzie wolał być bezpiecznie pod progiem...
A mnie interesuja infa o nowych kontraktach i wynikah finansowych-bo jak firma zarobi te 8-10 mln przy obecnych umowach to nikt nie zatrzyma wzrostu i 10-15 zl za akcje to bedzie minimum
to prawda...dlatego nic tylko trzymać jak na razie;)
może od przyszłego roku pójdziemy na godne poziomy okolic 3,5-5 zł bo tyle aktualnie są spokojnie warte...
czy sprzedaje oczywiscie ze sprzedaje popatrzcie na moje oferty -wystawilem po 5zl zeby bylo wiadomo ze zbieram
Panowie ja tu gram fair play i nikogo do niczego nie zamierzam przekonywac
w jedna i druga firme wchodze mocno choc przyznaje pierwszy raz na NC ale na polskiej gieldzie jestem od zawsze -kto jest troche starszy ten wie ze pierwsze akcje kupowalo sie za obligacje i to juz dawalo 20% zysku niestety stary parkiet sie wypala i dlatego przenosze sie tutaj- dzieki WAM jest ciekawie
ok to tyle
a co do DIGATE to dzisiaj odebralem swoje 600tys niestety niektore nawet po 0.20 i dalej skupuje i ......
Chłopie daj sobie spokój z tym open net, bo to śmieć który był sztucznie trzymany na wysokiej kapitalizacji. To już na zawsze pozostanie poniżej 1PLN. Drobnica która dała się ubrać jak tylko zobaczy że może wyjść na zero wywali wszystko bez sentymentu. Szkoda zaśmiecać wątku BGE bo to zupełnie inne spółki pod każdym względem.
tylko ciekawe dlaczego z 300k na 5zł zostało 180k...oj już teoretycznie powinien zebrać brakujące kilkadziesiąt kilo aby dać info jeszcze w tym miesiącu;)
ale w info jurka coraz mniej wierze... w te 2 zł w tym miesiącu to już przestałem;)
ale cały czas podtrzymuje że na ten moment spółka powinna latać w okolicach 4 zł...ale, że była tak nisko wyceniona to ludzie już się boją, że za drogo...a to wciąż promocja;)
ja na razie bez kasy - także niestety do połowy listopada nie mam za co dobrać...
chyba, że spadnie poniżej złotówki to powiększę limit przy koncie:P