• Obroty rosną Autor: ~raff [31.128.28.*]
    Jak obstawiacie zamknięcie?
  • Re: Obroty rosną Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    Se myślę, że dziś tylko ok. +10%up, gdzieś 1.22
    No, chyba, że się zwidlimy po raz 1 dziś, to grubo wyżej.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~rycerz a ałma aty [78.10.98.*]
    Rozsądnie byłoby się zamknąć na 1,17-1,18.By uniknąć w przyszłości panicznej wyprzedaży.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Nowy [83.24.85.*]
    Dziś max 1,15
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Iwan [79.191.112.*]
    a niech groszolapy wysprzedaja odkupic od nich pozbyc sie balastu i jazda na 10 zł , inwestuje dlugoterminowo i ngdy nie sprzedaje ponizej cen z debiutu jak narazie dobrze na tym wychodze, oczywiscie CZA KUPIC I ZAPOMNIC , NIE ZERKAC JA GLUPEK W KAZDY DZIEN.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~nis [62.21.4.*]
    Dobrze gado ,nalać mu wódki.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~rycerz a ałma aty [78.10.98.*]
    No to obroty nam się zatrzymały.Wystarczy na dzisiaj.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Zaniepokojony [37.225.208.*]
    Co dalej? Wrzuciłem tu środki jakie mi zostały po super zyskach ze wspaniałej prywatyzacji jsw i chciałbym odrobić co straciłem. Uda mi sie tu? Średnia powyżej 1,2
  • Re: Obroty rosną Autor: e-kalmar [91.224.193.*]
    spokojnie, nie od razu ameryke odkryto. Za miesiac dwa b7edzie tu powyzej 2 zeta
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Moglo zostac 1,15 tylko jakas dt groszowa menda ,,zysk" zrealizowala. Jak bedzie 3-5 zeta to bedziemy smiac sie z takich kelnerow.
  • Re: Obroty rosną Autor: plujacy [83.144.68.*]
    a mi się dzisiejsza sesja bardzo podobała. Spokojnie, bez dużych emocji i powoli do przodu.
    jak zawsze westa jet zupełnie niezależna od nastrojów na parkiecie.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~rycerz a ałma aty [78.10.135.*]
    Ta ostatnia transakcja celowa pod jutrzejszą zbiórkę w przedziale 1,10-1,15.
  • Re: Obroty rosną Autor: e-kalmar [91.224.193.*]
    kolego mi tez sie podobala a to dlatego ze
    ze

ze
    ze
    ze

caly czas na s jest po kilkadziesiat akcji a mimo to non stop ktos zbiera po lewej malymi paietami olewajac te straszaki po prawej. Moim zdaniem zmniejszaja ff prostymi ruchami a info o zmniejszeniu zaangazowania bylo specjalnie zaplanowane aby wyleszczyc i zapobiec kupowaniu przez nowych
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Wąski [213.180.136.*]
    Ti lipne info chcace wprowadzic panikę zostało juz omówione na forum zsypy kończa się duzymi obrotami i odbiorem od drobnych.
    Najprawdopodobniej jeszcze kilka sesji zmniejszających FF i testowanie linii oporu prze 1,80.

to musi kosztowac 1 euro nikt tu ni chce napisac z jakich przyczyn uwqżajcie będą wam pisać przy 4-5 zł o 8 zł ale wtedy to może byc pułapka.

Zasięg w listopadzie ponad 2 zł marzec 2013 max 4-5 to na tyle.

I nie słuchać o 12 zł to nie wróci !!!
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Janusz [109.243.47.*]
    Widzę że nie dajecie się wydupczyć korekty podczas sesji i ktoś usilnie zbiera zarazem podnosząc kurs aby zblizyć się do dogodnego poziomu wyskoku poza czerwona linię.

Rynki słabiutkie dzisiaj a Westa byc może zakończy na małym plusie, walor dla cierpliwych którzy zechcą mieć swój udział w rocznej premii ujmuj ac w cudzysłowie.

Wyzbieranie 1/3 ff trochę potrwa według mnie do 1,50 powinno iść powoli dalej obroty powinny wzrastać i cały ten zebrany towar zacznie pracować na kilku złotych. Patrzcie i uczcie się i nie dajcie się ubrać o tym napisał pan Wąski 4-5 zł może będą obroty i kręcić ale ja wolę podbierać w miarę zasobności portfela teraz wychodząc z innych mniej lub bardziej trafionych inwestycji.

Jak ruszy to w listopadzie to możemy być zdziwieni napisałem kilka dni temu po kilka groszy w górę i konsolidacja aby jednym krokiem pokonać 1,50 bez większej cofki. Ale zanim to nastąpi trochę to potrwa.
  • Re: Obroty rosną Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    Coś się dzieje :)
  • Re: Obroty rosną Autor: ~i co ? [89.228.148.*]
    smerfetka inwestuje
  • Re: Obroty rosną Autor: ~smerfetka [37.209.138.*]
    dzisiaj graja zastal i tam zapraszam szybciej tam bedzie 2zł zakład? dzis zamkniecie westa 1,13-1,14
  • Re: Obroty rosną Autor: ~i co ? [89.228.148.*]
    Dnia 2012-10-26 o godz. 10:05 ~smerfetka napisał(a):
    > dzisiaj graja zastal i tam zapraszam szybciej tam bedzie
    > 2zł zakład? dzis zamkniecie westa 1,13-1,14

na razie Zastal niech pokona 1,3 a to moze byc bardzo trudne a później bedziesz myslec o 2
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.