oni juz pozbyli sie.wszystkich akcji a teraz nie ma jak.wywalac wiec nie obejmuja nowych wiec teraz jezeli oni bez akcji podejma decyzje zeby zrobic sobie resplit aby znowu sypac i zarabiac tylko na akcjonariuszach to bedzie skandal ktory trzeba bedzie naglosnic !!
I widze juz te tlumaczenia :) .....
"Wyrzcilismy wszystkie nasze akcje co posiadalismy i dobilismy do krytycznego pulapu gdzie juz nie bylo popytu i zarobic juz mniej bylo mozna :/ ...ale mamy jeszcze do objecia prawie 250 mln akcji a przy tym poziomie ich nie wyrzucimy odrazu w rynek.wiec moze dla wartosci akcji i dobra akcjonariuszy zrobimy resplit i wtedy mozemy nadal nie sluzyc akcjonariusza i spolce lecz.wyrzucac bez.karnie bezwartosciowe akcje w rynek drugi raz powoli spuszczajac kurs akcji na dno !!! "
Przykre ale prawdziwe i najgorsze tolerwoany w tym dzikim.kraju!!
Oj tu już się krew zaczyna lać ! Już prawie nikt nie wierzy że będzie dobrze ! A tam gdzie leje się krew wchodzi zazwyczaj spekuła zobaczymy czy i u nas będą po 4 grosze zbierać ! Ja już też mam cieplutko :(!
ja już spisałem te akcje na straty, nie mam zamiaru ani sprzedawać ani uśredniać, mam to zwyczajnie gdzieś, na cuda cudaka króla już nie liczę bo niby czemu
Poniekąd masz racje Hello !! teraz to juz po ptokach bez znaczenia czy nawet bedzie 2 gr
Pozostaje straszny absmak ,wstyd ze dał sie człowiek nabrac na takie bajdy malinowego ....jak dzieciak .Wystarczyło popatrzec na jego pyziatą czerwona gebe ............apetyt zanika na cały tydzien ,a co dopiero kupowac cokolwiek namaszczone jego nazwiskiem