wszystko wraca do normy .znów po parę akcyjek stoi na kupnie i sprzedaży nikt się nie kwapi wywalać ze stratą akcyjek nie zebrał ile chciał zebrać , zwalił kurs niemiłosiernie i na ch...j to było ? jeszcze mało ci kasy ? ze sobą jej nie zabierzesz . i tak nie będziesz najbogatszym polakiem . łapanie wszystkich srok za ogon nie wychodzi na zdrowie
.....stryjek siekierke na kijek :))
Nie biadol tylko korzystaj:)
Bylo wywalic po 5zl???? bylo???
to nie marudz, dzis bylo brak, a nie jeczec.
A jak Romano bedzie chcial byc najbogatszym to bedzie i BASTA !!!
i ty pewnie tak zrobiłeś bo ci tak z kreseczek wyszło . nawet nie uzasadnisz tych spadków bo z czego one wynikły ? z widzimisię karków . w twoich kreseczkach tego na pewno nie było bo już widziałeś wzrosty . po fakcie każdy mądry . a te wędrowanie od 3 lat na tych samych poziomach to już bokiem wychodzi . następna fala wzrostowa na wigach a ten śmieć za spadki się zabiera .to jest normalne według ciebie i przewidywalne ? i czymkolwiek uzasadnione ?
oj siekierka,
ni episze na forum, ale zareczam, ze poziomy 4,21 czy ostatnio 4,06 "widzialem" jak kurs byl po ok 5 i euforia na walorze:))
Chcesz wierzyc ok, nie? Twoja sprawa, nie zalezy mi
ja sobie tylko kresle.
Wczorajszy wzrost byl nie powiem, zastanawiajacy, ale cos czuje, ze to nie jest koniec zabawy.
Ja w kazdym razie czekam niiizej....bo tak mi z kresech wychodzi i BASTA !!!
Wpadnie, milo, nie wpadnie, trudno
Na Hawe tez czekam tam gdzie kilka osob wie, a jak bedzie zobaczymy