no to się teraz ludzie obesrają dla 100% zysku, ci co trzymają niżej na nich zarobią, swoją drogą, co z teorią, że jak anal mówi kupuj, to sygnał do sprzedaży ;)
tu sie zgadzam - zazwyczaj, tak w 99%, jak analityk mowi kupuj to trzeba sie zbierac - tutaj akurat zgadzam sie ze lecimy w gore i az sie boje czy nie zrobilem bldu w analizie.
przerazony dzis rano sprzedalem po 3.xx (mimo iz mowilem sobie ze nie ma szans juz nie wychodze) i udalo sie pieknie odkupic (liczylem ze to dzisiejsze zbicie jest pod wywiad) przy dolnych widelkach:D (ladny nalog) dzieki analowi rachunek bedzie wygladal slicznie bo odkupilem swoje + dokupilem za wszystko, albo rybka albo
sprzedalem rano z zyskiem a nastepni odkupilem po 2.7x swoje i wokupilem wiecej, wydaje mi sie ze tu juz nie bedzie 2giego okrazenia chyba ze na wyzszych poziomach
rano wyskok byl nienaturalny wiec oplacalo sie sprzedac, pozniej spadalo nienaturalnie wiec odkupilem bo przy widelkach kurs sie rozmyslil ;) a pojawil sie popyt (podstawili kosze pomyslalem ze podstawie i moj)
ja dokupiłem wczoraj i sprzedałem dzisiaj, niestety przez to w sgr jestem za mało zaangażowany, no ale nie dałem rady podzielić frontów. jeżeli na alterco pyknie, to trochę skruszyłeś swoje pierwotne założenia.
ja poswiecilem epd ktore mialem od poziomow 0.3.x gdzie licze rowniez na wybicie tyle ze tutaj silniejsze stad zostalem przy alterco. Przy gornych widelkach wyrzuce czesc alterco i wroce do epd ktore mam nadzieje ze jeszcze dzis sie nie wybije (a jak sie wybije to wskocze do pedzacego pociagu)
a ja żałuję, że jak spadło do 2,71 nie wszedłem, sprzedałbym po aktualnym kursie i trzeci raz zarobił, w tym 2 wałki byłyby od wczoraj. ja czekam dużo niżej. oczywiście mogę się nie doczekać, ale już 2x na alterco zarobiłem. poczekamy zobaczymy :D-)-=
zapowiada sie chyba kolejne kolo, kto by pomyslal, to teraz to chyba zaplanowane dla owiec ktore przyprowadzil anal na wypas ;) kupili 3< aby oddac przerazeni po 3> i odkupic jak kurs wystrzeli w strone widel gornych gdzie pewnie bedzie "walka o ogien";)
Cześ! Jedną paczkę którą kupowałem po 1,38 wywaliłem na raty jedna poszła po 3,5 i druga też gdzieś tak. Drugą wywalałem jak leciało, ale ostatnio dotankowałem. Coś powinno się ruszyć po czwartku jak ogłoszą układ no i techniki też coś tam wynika że jest jeszcze sporo zapasu. Ale wożą strasznie. A cedc znów się zes..:( Niestety Ursus też się korekci dość głęboko, ale myślę, że odbije i trzeba będzie wrócić. Trochę liczę, że w końcu opublikują umowę z amerykańcami na EEX i pofrunie, więc skupuję małymi pakiecikami jak nurkuje. Dziś coś wpadło po 13.02. Ogólnie nędza na szerokim to i u nas nie lepiej.
Pozdr.
na spadkowej sprzedałem tylko 1 k pcro niestety :) 4,38 jak bym pogonił wsio to by było x2 papiera a tak tylko +15 % wiecej , ursusa miałem przez chwilę po 1,8 i sprzedałem ze stratą a było tego 33,5k heheh bananaowa raczej nie wezmę w głowie zakodowała mi się cena
Nie. Kupiłem nawet po 8.8 i puściłem po 9.4. Bez infa ten papier nie pofrunie. Myślę, że będą próbowali przetestować wsparcie na $2,51 więc jeśli co to warto zasadzić się gdzieś na 7,9. Ale bez infa ten papier nie ma siły. Dużo krótkich. Jeśli przy tych cenach ten kto je otwierał nie boi się, tzn. że coś wie i będzie jeszcze niżej i będzie miał czas do zamknięcia na niższych poziomach. I to jest chyba jakiś insaider. Może nawet sam Tariko przez swój bank? Ale coś mi tam śmierdzi. Obserwuję i może wrócę.