Jessoooo!!!! Otwieram watek Barlinka i połowa wpisów jest autorstwa Chodzika. On chyba jedna reka pisze a druga sie ma_stur_buje- tak go rajcuje ten watek. Jakby byl taki dobry w tym o czym pisze to nie tracilby czaasu na klepanie w klawiature tyllko zajmowalby sie wydawaniem hajsu. Jedna wielka kupa kompleksow...
Zdrowia Ci Chodziku życze, zdrowia i przytomnosci...
Dajcie sobie spokój z waszą spółką, patrzcie na ALCHEMIĘ - fundamentalnie spółka doskonała, obroty rosną i coraz wyższe transakcje pakietowe (7,40 PLN pakiet vs 5,30 PLN obecna cena)
No, tylko problem w tym, że to nie jest prawdziwy Chodzik Księżycowy, tylko podróba !
Prawdziwy zaś miał w du....... średnioterminowy sygnał kupna wydany przez Macieja z Krakowa
i sprzedał w tamtym tygodniu wszystkie akcje Barlinka. Skąd to wiem ? Ano wiem bo to ja jestem CK wystarczy sprawdzić IP.
Pozdrawiam więc was koledzy i koleżanki też
M_z_K miał rację co do Ciebie. POluźnij krawat zniknie wytrzeszcz oczu i POwróci dotlenienie mózgu, i pamięć POprzednich wpisów tych niby POdrobionych. Może i masz jakąś wiedzę ale stajesz się upierdliwy, nigdy Waldemar o tym Tobie nie mówiła, ...co?,.. dobra bajera nigdy nie jest zła?
Otóż prawdziwa nie zna strachu.
Jakieś gówno wypisuje tu brednie w moim imieniu od dawna, a Barlinek obchodzi mnie tyle co brud za paznokciem. Natomiast chciałbym przeczytać co ma teraz do powiedzenia ten kretyn z Krakowa zwany Maciejem i gdzie jest jego wspaniały średnioterminowy sygnał kupna.
Patałach dał ciała na TPSA i tu na Barlinku nie będzie inaczej.
Prawdziwy
Chodzik Księżycowy
a tych wpisów to nawet nie chce mi się czytać, szkoda czasu.
Dnia 2012-10-23 o godz. 15:01 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Otóż prawdziwa nie zna strachu.
Jakieś gówno wypisuje tu
> brednie w moim imieniu od dawna, a Barlinek obchodzi mnie
> tyle co brud za paznokciem. Natomiast chciałbym przeczytać
> co ma teraz do powiedzenia ten kretyn z Krakowa zwany
> Maciejem i gdzie jest jego wspaniały średnioterminowy
> sygnał kupna.
Patałach dał ciała na TPSA i tu na Barlinku
> nie będzie inaczej.
Prawdziwy
Chodzik Księżycowy
a tych
> wpisów to nawet nie chce mi się czytać, szkoda czasu.
Chodziku , chciałbym wiedzieć opinię o PZU ??? .........