• Ukryty skarb Autor: ~złotnik [109.231.1.*]
    niedługo bedziecie kupowac po 5 :)))))))))))))))
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~yyyyyy [79.189.106.*]
    popieram !!!
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~Warwolf [195.20.110.*]
    Lepiej już nie piszczcie bo zaraz jakiś czubol sprzeda akcje za 500zł ze stratą aby udowodnić wam, że się mylicie...
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~darky5 [79.186.127.*]
    mogę wam to udowodnić
    Co?? Że spadnie ?Już leży i kwiczy.... ale jakbyś mógł tak z 50% do góry podnieść kurs to zapraszam. W sumie nie jest sztuką uwalić kurs ale wyciągnięcie go do góy zleceniami po 500zł może byc dużym problemem
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~jas [91.199.250.*]
    hmm no cóż ....macie rację kiedyś fajna spółka do gry ....w zasadzie pewnie bedzie miał jeszcze swoje 5 minut obecnie ...macie zamróżony kapitał i tak do zaje...bania......
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~qaaarwa!!! [46.174.215.*]
    proszę mi wytłumaczyć ,jaki ma cel ten osobnik co kupuje po jednej sztuce, nie rozumiem takiego zachowania,
    jeśli chcesz kupić to weź i kup to co wystawione a nie jakie podchody, przecież prowizja więcej wynosi jak koszt kupna jednej sztuki tej akcji
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~jas [91.199.250.*]
    jak ktoś ma duząstratę to robi dziwne rzeczy ...dla zabicia czasu
    Na tym Ampli to jest dziwna sytuacja. W sumie nie było dużych obrotów ani wielkiej wyprzedaży raczej systematycznie ktoś uwalał kurs zleceniami za 500 zł. Po co ktoś kupował akcje i sprzedawał o 5% taniej jest dla mnie zagadką. Myślałem, że ktoś chce kurs uwalić i skupić akcje ale zabawa trwa już 2 lata i nic się nie dzieje. W sumie kurs zleciał z 4 zeta na 1,5 a dalej nic się nie dzieje. .......
    I znowu to samo..... nuuuuuuda.
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~Piotr [91.192.88.*]
    Przyjdzie czas to i się zacznie, na takiej spółce walka idzie o każdą akcje. Wydaje się, że konsolidacja przy dnie dobiega końca, wahania kursu mogą świadczyć o rychłej zmianie trendu. Moim zdaniem powinno być bicie co najmniej do ostatniego szczytu, formacja klina i zmniejszające się z dnia na dzień obroty mogą o tym świadczyć.
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~hehehe [77.223.201.*]
    50 groszy predzej jak 5 zeta
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~piter [178.37.17.*]
    K...wa Piotrek co się zmniejsza ? obroty ? te skończyły się 1/2 roku temu
    Nie jestem teraz optymistą. Firma ma dzienne obroty po 500 zł (!!!), główni akcjonariusze mają uprzeywilejowane akcje (więc ich GPW i kurs nie interesuje) a branża budowlana leży i kwiczy (co bije także w elektrykę) Firma dobrze się trzyma, obecny kurs to chyba z 40% wyceny firmy ale jak widać bez informacji typu "kupuje ich Zenek" kurs nie bardzo ruszy
  • Re: Ukryty skarb Autor: ~bubu [83.25.74.*]
    zastygło w bezruchu
[x]
AMPLI 2,73% 1,13 2026-05-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.