Co?? Że spadnie ?Już leży i kwiczy.... ale jakbyś mógł tak z 50% do góry podnieść kurs to zapraszam. W sumie nie jest sztuką uwalić kurs ale wyciągnięcie go do góy zleceniami po 500zł może byc dużym problemem
hmm no cóż ....macie rację kiedyś fajna spółka do gry ....w zasadzie pewnie bedzie miał jeszcze swoje 5 minut obecnie ...macie zamróżony kapitał i tak do zaje...bania......
proszę mi wytłumaczyć ,jaki ma cel ten osobnik co kupuje po jednej sztuce, nie rozumiem takiego zachowania,
jeśli chcesz kupić to weź i kup to co wystawione a nie jakie podchody, przecież prowizja więcej wynosi jak koszt kupna jednej sztuki tej akcji
Na tym Ampli to jest dziwna sytuacja. W sumie nie było dużych obrotów ani wielkiej wyprzedaży raczej systematycznie ktoś uwalał kurs zleceniami za 500 zł. Po co ktoś kupował akcje i sprzedawał o 5% taniej jest dla mnie zagadką. Myślałem, że ktoś chce kurs uwalić i skupić akcje ale zabawa trwa już 2 lata i nic się nie dzieje. W sumie kurs zleciał z 4 zeta na 1,5 a dalej nic się nie dzieje. .......
Przyjdzie czas to i się zacznie, na takiej spółce walka idzie o każdą akcje. Wydaje się, że konsolidacja przy dnie dobiega końca, wahania kursu mogą świadczyć o rychłej zmianie trendu. Moim zdaniem powinno być bicie co najmniej do ostatniego szczytu, formacja klina i zmniejszające się z dnia na dzień obroty mogą o tym świadczyć.
Nie jestem teraz optymistą. Firma ma dzienne obroty po 500 zł (!!!), główni akcjonariusze mają uprzeywilejowane akcje (więc ich GPW i kurs nie interesuje) a branża budowlana leży i kwiczy (co bije także w elektrykę) Firma dobrze się trzyma, obecny kurs to chyba z 40% wyceny firmy ale jak widać bez informacji typu "kupuje ich Zenek" kurs nie bardzo ruszy