roznie mozna patrzec na spolke, ponad polowa gpw to gnioty wiec wyboru nie ma;) ten gniot strzepal z siebie polowe leszczy i ruszyl w gore, pewnie wiekszosc tego forum stracila a grupka desperatow zagladaja tu z nadzieja ze jeszcze bedzie po 4zl.
na wielu spolkach upadajacych i oczekujacych na orzeczenie sadu sprawdza sie ten sam algorytm postepowania.
Tu jest podobnie, ja juz nie wychodze, srednia mam niska i na spokojnie oczekuje zysku - latwo mozna sie wyleszczyc bo bujaja kursem jak szmata na patyku, malo akcji do tego rozrzuconych tak ze pare akcji i jest 4zl pare akcji i jest 1.xx, latwo manipulowac kursem nie wiadomo kiedy winda juz nie wroci w dol aby dobrac (ostatnio przekret goni przekret na gpw)
jednak potrafię sobie wyobrazić scenariusz, powyżej 3 zł i zjazd w dół, szkoda, że tak mało czasu i w przyśpieszonym tempie się wszystko odbywa, może myk się nie udać, ale kusi mnie pyknąć alterco na 3x
2x jest niebezpieczne, 3x to juz ruletka - pociag moze uciec a to dobry pociag ktory moze daleko nas zabrac ;)
moje typy jak spadnie to maksymalnie do granic 1.9-2.0 w gore jak przebije 3.2 to droga na 4ke otwarta (+/-20gr spolka mocno sie buja) a dalej "sky is the limit".
Oczywiscie jedno info moze zmienic sytuacje diametralnie tak ze powodzenia! Zimna krew, cieprliwosc i jaja ze stali = mozna krecic i 3x ;)
dobra pyknąłem alterco dwa razy na zysk, teraz czekam niżej, dużo niżej, oczywiście trzymam kciuki za grających na wzrosty, dla mnie po prostu wejście na tym poziomie jest za mało opłacalne