i ta twoja swita jakich LESZCZY SKARMIONYCH reprezentuje
kupujecie po 500 sztuk akcji za 0.14-.0.2zl szutka i gracie wielkich inwestorow na forum merytorycznie rozmawiajac o banialukach ktore to maja powodowac ze kurs bedzie rosl
to sa tylko wasze marzenia a rzeczywistosc jest inna
jak mamy żyć panie premierze?! leci zbij ten kurs w końcu a nie obiecujesz obiecujesz i gówno z tego jest .jak na ganiasz na spadki nie marzysz razem z nami to tego dokonaj a nie wypisujesz bzdury, naczytałeś sie podręczników dla akwizytorów i na siłę próbujesz uszczęśliwić tym innych. dokonaj tego a nie pier.olisz jakimi to jestesmy leszczami ty uklejko skoro jestes taki groby i wszystko wiesz.
o widzisz jaki ty uczony! powiedz jak mam "rzyć" ja pracuje w makdonaldzie ale wpadłem tylko na chwile "morze" zostane kierownikiem. ty zapewne jestes gosc na cieplej posadce w banku i robisz z siebie pacana obrazajac wszystkich i wypisujac tu swoje madrosci podpisujac sie czyimiś nikami. az zal dupe sciska ze ludzie sa na tyle nienormalni...
ide czytac pierwszy elementarz i potrenowac esy floresy na kartce bo na razie umiem tylko wciskac literki na klawiaturze. a ty grzecznie pisz sobie swoje banialuki moze niebawem spotkasz kogos z kim sie dogadasz duzo tu takich skarmionych leszczy. trzym sie! milego wieczoru
no tak jak sie jedzie na szmacie w Mc'u to pewnie klepie sie tyle samo burgerow i frytek co KASIERW Biedy produktow na tasmie, zarobki podejrzewam ze podobne wiec jak dostales kolego wyplate to bierz akcje po 14gr poki jeszcze ktos chce za tyle sprzedac bo niedlugo beda sie bic zeby sprzedac cokolwiek po 12gr a potem byc moze i po 11gr, nie pekaj bo sa chetni tez na kupno po 10gr i nizej pare osob